Vinderen er fundet !!!

Kom og mød mig…

Imorgen kl. 15,30 til 18,00 sidder jeg og laver lidt upcycling på Danmarks første selvbetjenings genbrugsstation i Jernløse. Ja, du læste rigtigt det er en genbrugsstation uden personale…Jeg skal vise hvordan jeg bruger gamle tekstiler til nye ting, så jeg kommer til at sidde og sy. Så hvis du har tid og lyst, så kom endelig forbi…Jeg håber at jeg sammen med 3 andre upcyclere kan inspirere til mere genbrug på den cool måde. De andre kender jeg ikke men glæder mig til at møde dem, de er:

Charlotte Rasmussen upcycler alt fra konservesdåser til plastbøtter og møbler. Hun viser os, hvordan almindeligt hustandsaffald  kan få nyt liv.
– Jonatan fra ‘GodTid’ viser, hvordan gamle bøger kan få nyt liv som nye unikke ure
– Julie Dalsgaard Knudsen fra ´One More Story’ inspirerer til, hvordan du kan lave dine gamle bøger om til nye bæredygtige notesbøger.

De kommer også til at sælge af deres produkter, det gør jeg nok ikke, da jeg jo hovedsageligt laver én af hver til artikler. Men det kan godt være at jeg skiller mig af med nogle ting. (Jeg kan jo ikke bliver ved)

Her et lille udsnit af nogle af de ting jeg vil inspirere med…plus en masse andet. Håber virkelig at vi ses i Jernløse til affaldets dag !

Check også dette indlæg hvor jeg lavede en kjole til Flora af en herre t-shirt.

Eller her hvor jeg laver et par gamle skind bukser om til en cool skind nederdel. Eller her endnu en nederdel, men af morfars gamle pyjamas skjorte.

Use your leftover yarn for creative weaving, and make patchwork carpet of your wornout jeans.

Use your leftover yarn for creative weaving, and make patchwork carpet of your wornout jeans.

small concrete table where I used balusters as legs. And cover your flowerpots with old knitted socks for a feminine look.

small concrete table where I used balusters as legs. And cover your flowerpots with old knitted socks for a feminine look.

Use the leg of a pair of jeans to cover a boring looking flowerpot, or cut up the jeans in strips for at perfect seat for your favorite chair.

Use the leg of a pair of jeans to cover a boring looking flowerpot, or cut up the jeans in strips for at perfect seat for your favorite chair.

Upcycle your old fur coat and leather pants to an exclusive pillowcase. Or cut a cirkle and slice it to a basket to hang your flowers in.

Upcycle your old fur coat and leather pants to an exclusive pillowcase. Or cut a cirkle and slice it to a basket to hang your flowers in.

Photo credit : Birgitte Røddik and Lene Nissen.

 

Håber du blev inspireret... send endelig din ris og ros og måske dine gode idéer... Og skriv endelig hvis jeg kan opklare, hjælpe eller du har lyst til at dele din mening om det jeg laver. Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen er fundet !!!