High-lights fra Kähler.

Modeugen nærmer sig…

med hastige skridt, på alt for høje hæle…prøver at skåne fusserne lidt endnu…

Jeg er faktisk så heldig, at jeg skal skrive en masse om moden, nyheder og de talentfulde up-comings…for flere af Jyllands-Postens magasiner. Har allerede lavet de første interviews…og her er helt bestemt et par design hoveder, der skal holdes øje med…

Tag f.eks. Maikel Tawadros…hans design oser af klasse. Der er ikke sparet på de lækre kvaliteter, og den avangarde stil går aldrig over stregen, hvor man tænker hvordan skal man gå i den ?. Han formår at holde stilen interessant, lækker og brugbar.

Maikel Tawadros AW14

Maikel Tawadros, AW14.

En anden skøn skøn designer, som har en super fin, enkel stil, grænsende til det klassiske, men altid med et lille twist, er Signe Lykkemark. Hun viser for første gang hendes kollektion for kunder og presse på modemessen Vision.

Signe Lykkemark arbejder påcollection, hendes AW14, der skal vises første gang i modeugen.

Signe Lykkemark working on her Collection AW 14, which is being shown at Vision during the Copenhagen fashion Week.

Læs begge interviews i Jyllands Postens tillæg Viva søndag d. 2/2-2014.

Og så er det ellers bare at kridte skoene og være parat, for jeg skal se ALT…næsten… ihverttilfælde alt hvad jeg kan nå.

Glæder mig rigtig meget til Henrik Vibskovs show, som jeg allerede har smugkigget på, da den blev vist i Paris tidligere i denne uge…

Henrik Vibskov's AW 14 Collection, shown in Paris.

Henrik Vibskov’s AW 14 Collection, shown in Paris.

København kommer til at bugne af virkelig talentfulde designere, som står klar til at vise os deres bud på AW14 lige om lidt. yeehhaaa…I’m so ready…steady…..

Du kan også følge mig på instagram @lenenissen, hvor jeg løbende ligger billeder på fra shows og events.

Hot liplacquer from Gosh summer 2014.

Hot liplacquer from Gosh summer 2014.

Apropos events…I dag viste Gosh deres summer 14 farver til øjne, mund og negle…uha, det var dejlig tøset…Prøv lige at checke disse læber…ula..laaa…de er super cool.  Der er mere pigment i end i en normal lipgloss, men den har samme glans som en lip gloss…Og så har de været lidt “frække”, at kalder den Lip-lacker, så den kommer i en lille glasflaske som en neglelak ;-)…de er ret cute…

LipLacquer colour SweetLips from Gosh.

LipLacquer colour SweetLips from Gosh.

Og Mai Manniche viste hendes smykke som støtter Nanhi Chaann origanisationen i Indien, hvor man prøver at ændre mænds opfattelse af kvinder. Faktisk er der stadig steder, hvor man dræber nyfødte pigebørn, fordi de ikke er “noget værd”. Derfor rigtig fint, at hver gang Jewlscph sælger denne halskæde går 50,- til projektet i Indien.

De forskellige varianter af United smykket fra Jewlscph.

De forskellige varianter af United smykket fra Jewlscph.

Kort om Nanhi Chhann

Nanhi Chaann har sloganet ´Save the girl child save the enviroment´ og arbejder for at beskytte såvel pigebørn som miljøet. Det er det kvindelige parlamentsmedlem, Harsimrat Badal fra Punjab, som står bag organisationen. Organisationen forsøger både gennem lovgivning, at få sat en stopper for femicide, men også ved at styrke kvinderne i udsatte landområder. Et af indsatsområderne er, at lære kvinderne at sy, og dermed gøre dem uafhængige, samt få sig en indkomst, et andet er at koble bøndernes stigende bekymring for miljøet og planternes liv, med omsorgen for pigebørn og ophav til liv.

Jewlscph presented the necklace United for friends and press at a fantastic event at the Odd Fellow Palæ in Copenhagen.

Jewlscph presented the necklace United for friends and press at a fantastic event at the Odd Fellow Palæ in Copenhagen.

Jewlscph præsenterede det smukke smykke for kunder, venner og presse til et fantastisk arrangement på Odd Fellow palæet i København. Smykkerne var frosset ind i isblokke, der matchede smukt Mai Manniche’s sølv paillet dragt.

 

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

High-lights fra Kähler.