Nye kollektioner og hjemmelavede pizza'er.

Sommer DIY ideer, bæredygtighed og masser af inspiration.

Juni måned har været travl, der er blevet skrevet mange sjove artikler…og jeg har set en masse lækre design nyheder…jeg vil vise jer lidt af dem her.

I søndags var der “nail art” i Viva…der kunne du se, hvordan du ret enkelt laver en glimtende horisont på dine negle…

Nail art, sparkling horisont...in blue by Peekaboo design.

Nail art, sparkling horisont…in blue by Peekaboo design.

Der er blå lakker fra Appeal4 et dansk brand med fantastisk sans for unikke farver. Og Ciaté med den smukkeste flaske med den lille sorte sløjfe…de forstår virkelig at indpakningen betyder alt.

I denne uge har jeg 6 sider i Hendes Verden med idéer til, hvordan du kan bruge strandskaller…dække op på stranden og bruge hvad du finder til at skabe et unikt bord. Vil du se mere så skynd dig i kiosken, og få masser af inspiration til en fest på stranden, eller hvad du kan bruge alle de skaller der bliver slæbt hjem i sommerens løb.

Beach party with lots of DIY ideas for cool decor by Peekaboo design.

Beach party with lots of DIY ideas for cool decor by Peekaboo design.

Vil du ikke flytte helt ned på stranden, så var det måske en idé med et udekøkken… check dette super cool modul køkken ud fra OUTSIDE design, det er arkitekten bag de første modul køkkener herhjemme Henry Meyhhoff. Jeg er VILD med dem…lækkert tidsløst design i høj kvalitet.

Outdoor kitchen from OUTSIDE design. danish design at it's best.

Outdoor kitchen from OUTSIDE design. danish design at it’s best.

Skal sommeren nydes med god musik, så check også Jabra’s super fede solemate ud i nye friske farve kombinationer…ja, jeg har nævnt dem før…men det bliver de bestemt ikke dårligere af…tværtimod…Jeg skal helt sikkert høre høj musik i haven, og danse i sommer nætterne inden længe.

Solemate from Jabra, to bring the music to your garden, beach or anywhere you go.

Solemate from Jabra, to bring the music to your garden, beach or anywhere you go.

Og sidst men bestemt ikke mindst…jeg var en tur i Italien og se jeans fabrikker, og deres bæredygtige måder at behandle denim på. Det var super spændende og inden længe kommer der en artikel i Tempo om emnet. Jeg bliver så glad, når der bliver tænkt på naturen, og hvordan vi behandler den, så vores unger også får en chance for at nyde godt at de steder, vi holder så meget af i dag. Så tak til Jack & Jones for at at gøre en ellers seriøs “miljø sviner” lidt mindre slem….Men I, som læser dette, husk lige på, at den største synder er OS forbruger i vesten, der mener at et par jeans skal vaskes mindst én gang om ugen…det skal de IKKE….men det er en lang historie….som kommer i Tempo, husk Jyllands-Posten om fredagen…;-)

Jack & Jones blue tour 2014

Jack & Jones blue tour 2014

1 comment

  • Grete Hansen

    Jeg er helt vild med udekøkkenet. Det er så skønt når det er sommer at kunne stå udenfor og tilberede maden i flotte omgivelser!
    Mit eget udekøkken er fra Morsø, en lidt anden stil, men meget praktisk: http://www.morso.dk/morsoe-udekoekken

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nye kollektioner og hjemmelavede pizza'er.