Kong Arthur i Dyrehaven.

Wine and (devine) Summer.

Jeg kan næsten ikke få armene ned…det er simpelthen lige nu Danmark viser sig fra sin smukkeste, mest farverige og helt vidunderlige side…I går tog vi ud og sejle og på vejen hjem kom vi forbi et par blomstrende hyldeblomst træer, så jeg plukkede lige til at lave en omgang Hyldeblomst saft…og jeg bruger naturligvis opskrifterne fra min sommer bog…her er et helt afsnit kun med opskrifter med hyldeblomster. Bogen koster 150,- og kan købes his din lokale boghandel eller her.

I almost can’t get my arms down…because right now is the time of year where Denmark shows itself from its best side….yesterday we went sailing and on our way back we past some elderflower trees in bloom on the beach, so I picked some to make elderflower juice….I use the recipe from my book DIY SUMMER….I have made a chapter with only recipes with elderflower. The book is on sale in your bookstore for 150,- d.kr. or you can buy it here.

Recipes in my Summer DIY book for different ways to use elderflowers in juice, salad, cakes or drinks.

Recipes in my Summer DIY book for different ways to use elderflowers in juice, salad, cakes or drinks.

freshly picked elderflower by the beach in Odsherred.

freshly picked elderflower by the beach in Odsherred.

Der er rig mulighed for at gå ud og tage smukke billeder i naturen lige nu…og da vin producenten Banrock Station er en vinproducent med stor fokus på verdensnaturen. Kører de fra i dag en kampagne, hvor de beder folk om at uploade naturbilleder på instagram eller deres facebookside med hashtagget #BeautifulPlanetDK. Hver uge trækker de 5 vindere. 5-2 pladsen en mindre præmie og 1 pladsen får en komplet picnic kit med vin, glas, vinkøler, tæppe, kurv osv. Alle der deltager er med i konkurrencen om hovedpræmien, som er en privat middag med egen kok. Banrock Station finder deres 1. præmie 17. juli 🙂 og der slutter konkurrencen.

There are plenty of opportunities to go out and take beautiful pictures of nature right now … and the wine producer Banrock Station is a winemaker with great focus on the nature around the world. They run from today a campaign where they ask people to upload nature pictures on instagram or their facebook page with the hashtag #BeautifulPlanetDK. Every week the 5 winners. 5-2 place win a small prize and 1 runner up get a full picnic kit with wine, glass, wine cooler, blanket, basket and so on. and everybody who participate is in the competition for the main prize, which is a private dinner with private chef. Banrock Station find their 1st prize on July 17 🙂 and that is when the contest is ending.

This is what you can be the lucky winner of. 1 bottle of rose and 1 bottle of white, 2 glasses and a bag to bring it all out for a cosy picnic.

This is what you can be the lucky winner of. 1 bottle of rose and 1 bottle of white, 2 glasses and a bag to bring it all out for a cosy picnic.

GIVEAWAY WINES.

Jeg har været så heldig at få lov at udlodde 3 picnic sæt til 3 af mine søde læsere. Hver picnic kit indeholder 1 flaske hvidvin og 1 flaske rosé vin, 2 plastglas, 1 vinkøler og 1 dropstopper,  det hele kan du putte i en stofpose fra Banrock Station, og så ellers afsted ud i det blå. Så hvis du deltager med et ekstra hashtag nemlig #peekaboonature og følger mig på instagram og bloglovin’ så deltager du også hos Peekaboo design i konkurrencen om endnu flere vin gaver.

Jeg trækker en vinder hver mandag de kommende 3 mandage med start d. 20/6, 27/6 og sidste gang d. 4/7 – 2016.

I have been so lucky that I can let 3 of my readers win a picnic kit each with 1 bottle of white wine and 1 bottle of rosé wine, 2 plastic glasses, 1 wine cooler and 1 drop stop, you can put everything in a cloth bag from Banrock Station, and when off into the blue. So if you participate with an additional hashtag #peekaboonature and follow me on instagram and bloglovin’ will enter you also at Peekaboo design in the competition for even more wine gifts.

I draw a winner every Monday the next three Mondays starting d. 20/6, 27/6 and last time d. 4/7 – 2016th

Win these wines from Banrock Station for your next picnic by posting nature photo's with the hashtag #peekaboonature and #beautifulnaturedk

Win these wines from Banrock Station for your next picnic by posting nature photo’s with the hashtag #peekaboonature and #beautifulnaturedk
Looking forward to see all your fantastic shoots.

Banrock har støttet over 130 forskellige naturprojekter verden over. Første projekt var genopretningen af Banrock Station Wetlands i Australien, der udover at være et fredet vådområde også er hjemsted for druerne, der bliver brugt i Banrock Station vinene.

Husk at du kan følge med i alle Banrock Stations andre konkurrencer og få ny vin viden på deres facebook side. Og Peekaboo design har også en facebook side du er velkommen til at følge, her kommer nyt indenfor alt der har med den gode livsstil at gøre…;-)

Blue sky and elderflowers in bloom. #peekaboonature #beautifulplanetdk

Blue sky and elderflowers in bloom. #peekaboonature #beautifulplanetdk

Banrock has supported over 130 different nature projects worldwide. The first project was the restoration of Banrock Station Wetlands in Australia besides being a protected wetland it is also home to the grapes that are used in Banrock Station wines.

Remember that you can follow all Banrock Station’s other competitions and gain new wine knowledge on their facebook page. And Peekaboo design also has a facebook page you are welcome to follow, here comes new in all that concerns the good life to do … 😉

11 comments

 • Gitte Irene Seloy

  Følger begge steder & skynder mig at tilføje ##peekaboonature

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] men du kan læse meget mere om konkurrencen nederste i dette blogindlæg. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • […] men du kan læse meget mere om konkurrencen nederste i dette blogindlæg. […]

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • marianne lykke nielsen

  har godtnok ikke instagram men følger dig på bloglovin så håber jeg kan deltage alligevel

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lou

  Vil være skønt at kunne invitere på et godt glas

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Lou
   Husk at du skal lægge et natur billede op på instagram og tagge det med #peekaboonature for at deltage i konkurrencen.
   Glæder mig til at se nogle af dine glimt fra den danske natur.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marie M

  Det ser rigtig dejligt ud 🙂
  Jeg vil meget gerne være med i konkurrencen!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Marie
   Husk at du skal lægge et natur billede op på instagram og tagge det med #peekaboonature for at deltage i konkurrencen.
   Glæder mig til at se nogle af dine glimt fra den danske natur.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åh det lyder da virkelig som en lækker præmie til en dejlig varm sommerdag <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dejligt du vil være med 😉

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Stine
   Husk at du skal lægge et natur billede op på instagram og tagge det med #peekaboonature for at deltage i konkurrencen.
   Glæder mig til at se nogle af dine glimt fra den danske natur.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kong Arthur i Dyrehaven.