Sæsonen slutter med grønne upcyclings idéer.

Søndags sysler : DIY 70’er RYA

Jeg har længe været VILD med rya….og har haft flere retro rya tæpper….bare fordi jeg syntes de er SÅ fede…men nu har jeg lavet nogle DIY videoer i samarbejde med Flying Tiger, så du kan se hvordan du gør, hvis du selv vil prøve at lave dem…De har i øjeblikket et kit med deres Tiger hoved til kun 40 kr. Og så har du garn, bund plus nålen du bruger….så det er et scoop…!

Flying Tiger has these DIY kits, where you can make the tiger in rya.

Flying Tiger has these DIY kits, where you can make the tiger in rya.

Hvis du som jeg gerne vil gøre det lidt personligt kan du jo prøve at lave et helt andet mønster og lave frynser eller kvaster på…Jeg gik helt amok og lavede både vægophæng og pude betræk…og jeg er faktisk ret vild med resultatet…de er vildt sjove…og så er det altså ret let at lave…men det tager lidt tid….bare så du ikke tror du kan lave et på en aften….

rya tutorial in the video below.

rya tutorial in the video below.

Jeg købte udover kits, også noget jersey spaghetti garn og noget bomuldsgarn til at lave frynser og kvaster…derudover fandt jeg nogle træperler i matchende farver til ophænget alt fra Flying Tiger, og så en gren fra stranden.

Til puderne fandt jeg nogle rester stof jeg havde liggende, en lynlås til hver og så skal du bruge en monteringspude i størrelsen du laver dem. Mine endte med at blive 40 x 40 cm. Det mønstrede stof er en rest fra Ikea, og den orange velour har jeg fra en genbrugsbutik…så der må du lige se, hvad du har på lager eller checke genbrugsbutikker for stofrester…der kan man være heldig.

Colourful and charming DIY pillowcases made with the rya mixed with fabric.

Colourful and charming DIY pillowcases made with the rya mixed with fabric.

Er du itvivl om hvordan jeg laver de forskellige step på vægophængene, så se med i videoen her, hvor jeg viser det hele step by step….og ellers er du altid velkommen til at spørge mig…

Rigtig god krea-søndag !

pillowcases with rya made of the kits from Flying Tiger February - March 2017.

pillowcases with rya made of the kits from Flying Tiger February – March 2017.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Sæsonen slutter med grønne upcyclings idéer.