Bathroom dream for the summerhouse.

DIY for a rainy day…

Jeg ved ikke med jer, men når det regner og er gråt og trist udenfor, så må man jo selv bringe lidt solskind ind i stuen… og jeg har hørt at der nogen steder regner ret meget og jeg tror også det kommer denne vej forbi, så jeg prøver at være forberedt.

Water painting the easy way. DIY everybody can do.

Water painting the easy way. DIY everybody can do. 

På billedet ligger den nye bog fra Bolia “no one lives like you” med deres AW17 kollektion. Og penslerne står i Bjørn Wiinblads blomsterhoved, som også kan bruges til blomster. og jeg har hængt billedet op på en gammel buksebøjle.

Jeg lavede denne DIY for Flying Tiger i sidste måned, med  nogle af deres basis materialer, så du kan altid få fingre i dem…Det gode ved denne DIY er, at du sagtens kan lave den, selvom du ikke har de store tegne kundskaber….og de bliver simpelthen så søde…se videoen sidst i indlægget.

Dette skal du bruge:

akvarelpapir

en forstøver

en tynd pensel

vandfarver på tube

vatpinde

en elastik

lidt vand

These are the materials you need. You can find it all in Flying Tiger.

These are the materials you need. You can find it all in Flying Tiger.

Se her hvordan du gør:

Start med at sprøjte papiret vådt med en forstøver. (ikke for meget så løber malingen helt ud.)

Saml nu en håndful vatpinde i en rund bunke med en elastik.

Hæld maling op i de farver du gerne vil lave din blomst. Fortynd malingen en lille smule med vand.

Dyp nu din vatpinde “pensel” i malingen og lad den suge godt med farve.

Dup nu på papiret, hvor dine blomster skal være. Lav en tone lysere eller mørkere og dup ved siden af for at give blomsten lidt dybde.

Når du har nogle fine runde blomster, tager du din pensel og maler stængel og lidt blade på.

Lad det tørre helt før du hænger det op. Disse blomster minder fint om hortensia og duftbolle…og laver du den aflang kan den minde om sommerfuglebuskens blomster eller syrener…det er bare at vælge de rette farver.

Rigtig god fornøjelse !

 

 

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bathroom dream for the summerhouse.