CPH Garden 2017

Festival DIY hat og rosé i pap.

Jeg har de sidste par uger turneret rundt fra Roskilde festival til Karrebæksminde havnefestival og tilbage til Vig Festival…og jeg er helt loaded med god musik og sjove oplevelser. For vi kan i Danmark godt være stolte over en god festivaltradition med mange sjove, søde og festelige mennesker. Og festivalfolket er et broget folkefærd….og jeg ELSKER mangfoldigheden…Så nu vil jeg egentlig lige vise jer den sødeste opdatering af din sommerhat, som jeg lavede for Flying Tiger….plus jeg vil slå et slag for rosé på pap til festivalsgængerne…og så de kreative outfits på Vig festivalen…så efter lidt stilstand på bloggen kommer her hele 3 ting på én gang. Det er jo nærmest som et kinder æg…

DIY project - Costumize your hat to a new pompon look.

DIY project – Costumize your hat to a new pompon look.

 

Det var så vild, som jeg kunne finde på at være i mit festival outfit….men der var heldigvis andre der gav den fuld gas i sjove kostumer på Vig festival, så jeg ende med at lave en streetstyle day 1, day 2 og day 3 på min instagram profil, for jeg var imponeret…intet mindre…og mændene var nok nærmest de vildeste…de havde virkelig fundet en anledning til at iklæde sig forskellige festelige outfits….Her lige tre af de vildere….som jeg sneg mig ind og fik taget billeder af. Manden til venstre er på skuldrene af hans tyrolerven. Pigerne i midten rider på dinosauruser…Og sidste dag stod vi bag et par virkelig gode venner i bamsekostume og picathu kostume….og da han holdt den anden i halen måtte jeg bare tage billedet….#bff #LOL

Streetstyle at Vig Festival 2017. Lot's of funny costumes.

Streetstyle at Vig Festival 2017. Lot’s of funny costumes.

 

 

 

På Roskilde er det ikke kostumerne der er fremherskende, men den gode musik, den gode mad og nu også den gode rosé vin….

Vi blev præsenteret for den på en foodwalk for journalister…og jeg var solgt, jeg er ikke den store øl entusiast, så at der nu kunne købes en økologisk rosé vin pakket i en nedbrydelig  tetrapak, var for mig et kæmpe plus, og det var jeg ikke alene om…. Den økologiske rosé vin fra Spanien blev hurtigt en succes på festivalen…

Biodynamic rose wine for the Roskilde festival.

Biodynamic rose wine for the Roskilde festival. photo credit: Preston Drake HIllyard.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

CPH Garden 2017