Vogue like a painting - Fashion exceptionel !

Pimp your hammock

Sommeren står for døren og “den danske sommer” har virkelig vist sig fra sin allerbedste side , så hos os er hængekøjen for længst kommet op….Men forleden fik jeg den idé, at den skulle have et lidt mere personligt look…og det tager ingen tid, at tilfører din hængekøje noget “uniqueness”. Så spring ud i dette simple DIY projekt….du kan jo oveni købet sidde i solen og lave det.costumize your hammock to a cool boho look.

Costumize your hammock to a cool boho look.Igår tog jeg lige første “tur i køjen”….Jeg er jo ikke typen der kan ligge stille så længe ad gangen….

Costumize din hængekøje.

Det er så lidt der skal til for at du kan skabe dit helt eget look på en hængekøje som denne. Den kommer allerede med kanten med frynserne…så det eneste du skal tilføje er perlerne…

The perfecct spot for my new hammock in front of our teenageanneks.

The perfecct spot for my new hammock in front of our teenageanneks.

Dette skal du bruge:

-hængekøje fra JYSK, den hedder Bergfink og koster kun 99,-

-32 stk. store 35 mm træperler ( jeg har brugt nogen fra CC Hobby, du kan finde dem her)

-en nål med et stort hoved, du kan trække perlerne på med

The pearls are giving the hammock the right boho look.

The wooden pearls are giving the hammock the right boho look.

Sådan gør du:

Du kan se at der er 4 snørrer fra hver knude på det knyttede sidestykke. Her trækker du perlen på de to af snørerne. Tag én af snøerne der er kommet igennem perlen og en af dem der ikke er trukket igennem og bind sammen ved perlens bund. Det gør du også på den anden side af perlen. Til sidst binder du de nu to og to snører sammen under  perlen. Så enkelt og så sidder perlen godt fast. Det gør du hele vejen hen langs hængekøjens kant på begge sider. Nu har du  fået en unik og boho looking hængekøje.

When ordinary is not good enough for you !

Læs også !

Du kan helst sikkert på diverse festivaller vinde lidt “glam-camp- credit” på sæsonens festivaller, hvis du stiller op med sådan en personlig hængekøje, du kan her læse om de gode madtiltag på Roskilde festival sidste år….og i år er de nået målet med at madboderne skal have mindst 90 % økologiske råvarer og minimum en vegetar ret…roskilde-festivalen-gir-oekologien-et-boost

På Vig festivalen er det ikke økologien der topper, men tilgengæld den virkelig gode stemning vig-festival-for-alle  

Skal du afsted på festival i år, og hvilken er så din favorit ? Det kunne jeg rigtig godt tænke mig at høre ?

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

2 comments

 • Jeg er helt vild med ideen 🙂 Det er så dejligt at få noget kreativt inspiration.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Sophie
   Hvor er det dejligt at høre…og den er virkelig nem…så jeg håber du får den prøvet af hjemme hos dig 😉
   Kh Lene/ peekaboo design

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vogue like a painting - Fashion exceptionel !