Solbriller med styrke til læsning i solen

DIY- Pimp din strik med perle strikke markører

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Smyks.dk – perler og smykkedele DIY stitch markers made by Peekaboo design with materials from smyks.dk

DIY stitch markers made by Peekaboo design with materials from smyks.dk

Dit personlige udtryk på strikkeprojektet

Der er ikke noget skønnere end at sidde med strikketøjet i sprudlende farver, og farverne og mønstrene udvikler sig undervejs… du kan gøre det endnu mere vidunderligt, farverigt og unikt at kigge på, ved at bruge personlige maske-markører undervejs i projektet.  Og her vil jeg vise et par eksempler på, hvordan du selv kan lave disse strikkemarkører.

Jeg har valgt at lave dem som små smykker til dit strikkeprojekt. Perlerne og materialerne er fra butikken smyks.dk som har et kæmpe udvalg af både perler og materialer du kan bruge til projektet.

LÆS også hvordan du kan bruge perler på strik.

TIP : De er ret lette at lave, så når du først er igang, så lav nogle ekstra du kan give i gave til dine kreative veninder, søstre eller hvem der nu er i din omgangskreds, der også strikker eller hækler.

Materials you need for this project. All of this can be found at smyks.dk

Materials you need for this project. All of this can be found at smyks.dk

Dette skal du bruge:

En bunke perler som du kan lide, det er godt med en blanding af både store og små, og nogle der kan sidde i enden så de måske har et lille øsken.

klemmeperler er vigtige.

wire eller metaltråd

O-ringe

Nogle små tænger (bidetangg, rundtang og fladtang)

Sådan gør du:Choose which pearls you will like for the stitch marker.

Choose which pearls you will like for the stitch marker and cut a 15 cm. piece of wire.

 1. Vælg hvilke perler du vil have på din strikkemarkør. Læg dem op som du gerne vil have dem på. Klip et stykke wire på ca. 15 cm.

  Squeeze the crimp so you get a loop.

  Squeeze the crimp so you get a loop.

 2. Fold wiren på midten. Træk først en klemmeperle på begge ender, så du laver en løkke. Klem den fast.

  Add the beads and add a crimps and squeeze it flat.

  Add the beads and add a crimps and squeeze it flat.

 3. Træk de udvalgte perler på, og slut med en klemmeperle. Hold perlerne tæt op mod den første klemmeperle og klem den nederste klemmeperle flad.

  Cut the excess wire as close to the crimp bead as possible with a small pair of pliers

  Cut the excess wire as close to the crimp bead as possible with a small pair of pliers

 4. Klip det overskydende wire af så tæt på klemmeperlen som muligt.

Video tutorial

Jeg har lavet en video der viser hvordan du også laver dem med O-ring. Jeg har en youtube kanal du også er meget velkommen til at følge her.

Jeg bliver super glad og beæret, hvis du kan lide den og giver den en thumbs up, og hvis du har lyst til at følge min kanal, så tryk på abonnerer, jeg spammer ikke….og gør mig umage for at det er relevant indhold, så er du krea typen der elsker den slags how to videoer, så kan du roligt hoppe på vognen.

Jeg har også lavet en video til de fine runde armbånd, som er super populære, den kan du se i dette indlæg tubelar bracelet.

Håber at du er blevet inspireret til nogle fine strikkemarkører både til dig selv men måske også til veninderne i strikkeklubben.

Følg Peekaboodesign her:

facebook  Instagram  Bloglovin  Pinterest  Linkedin youtube

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Solbriller med styrke til læsning i solen