OjeOje - Bæredygtige læsebriller - Cheap and chic

Solbriller med styrke til læsning i solen

Læs dine yndlingsbøger i solen.

En af fordelene ved at bruge briller, er at jeg betragter dem som et ekstra accessoires, jeg med god samvittighed kan bruge penge på. For jeg synes virkelig at briller kan gøre noget for ens look. Se guiden nedenfor til hvilke briller der klær hvilket ansigt.

Men der er også en ulempe ved at bruge læsebriller, hvilket er, at det kan være svært at læse i solen. Men det råder OjeOje eyewear bod på med deres store sortiment af læsebriller med styrke.

This classic shape and colour goes with almost any outfit. It is the shape D and colour tortoise.

This classic shape and colour goes with almost any outfit. It is the shape D and colour tortoise.

De minder meget om de bæredygtige læsebriller fra OjeOje, som du kan læse om her.

Jeg har været så heldig, at jeg har fået mulighed for at teste dem i solen på en ferie på Cypern. Her skal jeg bare ligge i solen og læse en bog eller strikke en sweater (jeg ved jo godt at sommeren i Danmark har en ende, derfor må jeg hellere få gang i én af min utallige reste-cardigans).

Valg af det rigtige par briller.

Det er ganske let med OjeOje, de har fire faconer A, B, C og D.

Der findes forskellige guides til hvilke ansigtsformer, der klær bedst hvilken facon briller. Jeg har altid fået at vide, at jeg har et ovalt ansigt, så ifølge hvad jeg kan læse mig frem til, har jeg alle muligheder.

Men husk også at kigge på hvilken farve der klær dit hår og øjne. Og så kan de også være, at du gerne vil at det er et moderne stel, hvor dem jeg beskriver er de klassisker former. Der er forskel på hvilke former der markere markedet i hvilken tid. Lige nu er der mange meget markante, lidt tunge stel fremme, men også den mere feminine cat-eye form vinder frem igen.

Remember when you pack your back for a trip to the beach the sunglasses are as important as sunscreen.

Remember when you pack your back for a trip to the beach the sunglasses are as important as sunscreen. This is model A colour sand.

Det allervigtigste er dog, at du føler dig godt tilpas med brillen på. Disse briller koster kun 250,- pr. par eller 3 par for 600,-. Så her har du mulighed for at gå lidt amok…prøve en farve du måske ikke ellers havde turde.

Jeg har samlet nogle af de råd der ofte bliver givet til de forskellige ansigtsformer:

  1. Rundt ansigt:

Det klær et rundt ansigt med cat eye formen. Men den må ikke være for lille. Det er altid vigtigt at vælge rette størrelse på brillestellet iforhold til ansigtet.

Hvis du har et rundt ansigt skal du undgå runde briller. Vælg i stedet nogle briller med skarpe vinkler og struktureret form.  Det kan være firkantede eller rektangulære brillestel. En klassiker som Aviator (pilotbrillen) er også god til et rundt ansigt.

Briller i kraftigt stel kan være med til at definerer et rundt ansigt.

Model D in a two coloured version. The green / sand.

Model D in a two coloured version. The green / sand. These are perfect if your face is a round shape.

  1. Firkantet ansigt:

Hvis du har et firkantet ansigt er det bedst med bløde linjer. Det kan være et par ovale eller runde briller. Det kan også være godt med et smalt stel. Men husk igen at være opmærksom på ansigtets størrelse.

Mere feminine briller til det firkantede ansigt kan være cat-eye formen.

Sørg for at vælge briller der ikke er for markante og kraftige i stellet.

These red sunglasses are perfect for the round shaped face. Not because of the colour but the rounded shape.

These red sunglasses are perfect for the round shaped face. Not because of the colour but the rounded shape.

  1. Ovalt ansigt:

Et ovalt ansigt har generelt en velbalanceret struktur, hvilket gør at der er mange muligheder. Her handler det om at prøve en masse forskellige brille faconer og gå efter ens personlige stil. Alt fra runde, cat-eye eller rektangulære vil klæde et ovalt ansigt. Her handler det meget om at vælge ud fra personlig stil. Hvad føler du dig bedst tilpas med.

A classic shape and colour when you don't want to catch too much attention, but just look sharp.

A classic shape and colour when you don’t want to catch too much attention, but just look sharp.

  1. Hjerteformet ansigt:

Til et hjerteformet ansigt ser det godt ud med briller med markante øvre kanter, det vil understrege bredde i den øvre del af ansigtet. Her vil f.eks. cat-eye eller pilotbrillen være gode. Det vil være en god idé at undgå tunge og brede stel til denne ansigtsform, de vil tage al for megen fokus fra ansigtet.

This frame is perfect for the heart shaped face because of the focus on the upper part of the frame.

This frame is perfect for the heart shaped face because of the focus on the upper part of the frame.

  1. Rektangulært ansigt:

Det vil give balance til et rektangulært ansigt med briller med bredde. Her kan runde og ovale briller være gode. Undgå smalle stel der vil få ansigtet til at syne længere.

Model B from OjeOje in the green colour.

Model B from OjeOje in the green colour.

Disse retningslinjer er generelle, så lås dig ikke for fast på dem, det handler i bund og grund altid først og fremmest om, at DU skal føle dig godt tilpas med brillen på. Du skal ikke føle at brillen kommer med dig, men at du kommer med et par briller på, der understreger DIG og din personlighed.

Følg Peekaboodesign her:

facebook  Instagram  Bloglovin  Pinterest  Linkedin youtube

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

OjeOje - Bæredygtige læsebriller - Cheap and chic