Giveaway til chokolade-elskende.

Pink dreams – DIY Adventskrans

Jeg havde til Politikens tillæg JULELIV ( den 22 nov.) lavet fire forskellige kranse med fire meget forskellige udtryk…og de næste par dage vil jeg vise dig mine bud på den feminine lyserøde drøm, en nordisk skovbund ( uden brandfare), en let minimalistisk drøm…og så en koglesympfoni med nordiske undertoner. Se også den anden anden adventskrans jeg tidligere lavede til DBA guide her. og en anden sød adventskrans idé i dette indlæg

The materials you will need to make this PINK DREAM

The materials you will need to make this PINK DREAM

Husk også min giveaway på instagram, den slutter iaften torsdag d. 30 kl. 21…men du kan nå det endnu…

Julestjerner hører julen til og de findes i et hav af farver. Vil du bryde traditionerne og vælge at lave din adventskrans i en feminin rosa version, kommer her et bud på hvordan det kan gøres på den julede måde. Når julebageriet er i fuld gang, snup da din randform og plant de fine små blomster heri.

Dette skal du bruge:

Randform (fas i diverse isenkræmmere eller find den i køkkenskabet)

Dekorationsler (fås i Netto)

Bred lyserød grosgrain bånd (fås hos Stoff og stil)

Mini julestjerner i lyserøde fra gartneriet byGrowers

4 kobber lyseholdere (Broste Copenhagen har dem)

4 nude lak bloklys (fra Broste Copenhagen)

Husholdningsfilm eller plastik

This is what you need for this project.

This is what you need for this project.

Sådan gør du:

  1. Start med at beklæde din randform med husholdningfilm eller plastik indvendigt, så den kan tåle at du vander de små planter.
  2. Lav herefter 4 klumper ler, hvori du kan placere dine lysspyd. Sæt dem ned i din form så de sidder med samme afstand.
  3. Placere små lyserøde julestjerner imellem alt efter hvor stor en form du har, kan der være en eller to mellem hvert lys.
  4. Sæt lysene på spyddene.
  5. Bind det brede bånd om randformen og lav en fin sløjfe.

Så er din adventskrans klar til at indtage stuen.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giveaway til chokolade-elskende.