Fashion forward kids !

Omtanke hersker blandt kids fashion brands’ene !

Flere skønne klude til de kære guldklumper !

Efter en tur på messen for kidsfashion i Tap 1. Kommer her lige lidt goodies… Jeg talte med et skønt engelsk mærke, hvor jeg faldt for en super skøn strik…men efter nærmere gennemsyn, var alle deres klassikere bare super fine og med fine detaljer…og det var topkvalitet…uhhh…jeg ville ønske jeg kunne klæde mine piger i det, men desværre havde de endnu ikke nogen forhandlere her i DK, men der kan jo være dukket nogen op…men besøg deres hjemmeside for mere info www.thatsnotfairlondon.com

thatsnotfair

thats not fair, London

Og når vi er i den boldgade med det smukke enkle og lækre…faldt jeg for en kollektion fra svenske lobilo som havde de fineste blyants tegninger af dyr på hendes toppe…det var så delikat…det er også et mærke der er værd at holde udkig efter…og indtil vi får det at se i butikkerne herhjemme, så find mere her www.lobilo.se

lobilo

Lobilo

Det danske mærke NEW GENERALS holdt som det eneste børnemærke show…en flot start ! Deres kollektion er lavet i øko materialer…der er fokus på at hele fremstilling af produkterne skal foregå forsvareligt overfor vores planet…så vi efterlader et godt sted til de kommende generaler !

new generals

New Generals, photo: copenhagenfashionweek

Kollektionen er meget diskret i udtrykket holdt i sort, grå og det lyseste var en lys gråmelange…Det er simple styles med fokus på enkelte print som stjerner og sommerfugle…de er grafisk meget stærke.

Skulle man være til lidt blødere look, og stadig med omtanke. Så havde esencia de lækreste strik i alpaca og lama uld fra Bolivia og Peru. Altså når kulden bider som nu ville man jo selv ønske at svøbe sig i den slags herligheder…så det ska’ de små guldklumper da osse nyde…

esencia

esencia

Er man til de skæve og sjove ting, så kommer man jo ikke udenom Luckyboysunday, det danske mærke der laver sjove dukker, tæpper og telte/huse i strik. Gennem et samarbejde med nogle af de fattigste kvinder i Bolivia skaffer de dem et job med en fair pris for varerne og vi får glæden af deres unikke håndarbejds tradition.

luckyboysunday

Lucky boy sunday

Og skal der være fest…så må man osse sige BANGBANG CPH…for de laver tøjet alle børn drømmer om…der er farver, pailietter og sjove applikationer…på. Her får fantasien frit løb, og der er ikke noget der er forbudt…det er vidunderligt befriende…jeg får lyst til at købe ALT…mine piger ville elske det…! det er nok et af de mærker der vil give mest “street credits” i børnehaven….

bangbangcph

bangbang cph

1 comment

  • Sikken fin reportage fra Cph. Kids! Selv nåede jeg desværre kun forbi CIFF Kids denne gang. Men jeg har hørt, at der var rigtig mange nye mærker repræsenteret på Cph Kids? Det lyder jo fedt, at der stadig er nogle der har mod på at starte op i disse krisetider…

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fashion forward kids !