Mænd med mere....

Fashion forward kids !

Malene Malling fra Cover kids, startede CIFFs kids show med at sige “at dette nok var det mest fashion forward, I kommer til at se i denne modeuge”…det ved jeg ikke helt hvad jeg skal sige til( men jeg er jo også sådan en beskeden jyde)… men rigtig rigtig fint show Cover kids har fået lavet. Der var lækre farver…mønstre og materialer…og ja, det minder måske meget om små voksne… men som Malene igen sagde ” det er til børn, på børns premisser “…og selvfølgelig er der samenhæng mellem tendenserne til voksne og børn… Jeg syntes, de ramte noget forældrene har lyst til at købe og noget som ungerne vil elske at have på.

Showet var delt op i fire temaer, det første hedder Powdery pastels, og startede med fugle lyde i det fjerne, og en model der fra et lille isbjerg spejdede efter fuglen.

Powdery pastels

Powdery pastels, CIFF kids aw12

Til dette tema var der masser af lune vamsede strik i beige, grå og pastel nuancer. Nu er jeg jo strik freak, efter mange år som strik designer, så jeg bliver helt blød om hjertet, når jeg ser både smukke folklore jaquards, kabelstrik og hulstrik…det var så fint og lækkert.

Se også de tre andre temaer !

I gadedrenge løb, kom modellerne ind til det næste tema URBAN RODEO, som havde hovedvægt på denim i alle afskygninger. Der var skjorter, bukser, jakker og shorts i denim og i både lyse og helt mørke vaske. Og så var der de klassiske ternede sjorter, som altid ser godt ud sammen med jeans.

urban rodeo

Urban rodeo, CIFF kids aw12

Som mor vil jeg sige at dette tema, er MEGET anvendeligt…det er tøj ungerne kan have på i børnehave og skole uden de ligner en sandkasse, når man henter dem.

Og med Cure’s lovecats bragende ud af højtalerne kom modeller ind, kravlende eller skulle man sige gående med kraftigt bøjede knæ…det så super sjovt ud…og alligevel tænker jeg det kræver en vis træning 😉 Men det virkede, og passede super godt til temaet CREATIVE COLOURS.

creative colours

Creative colours, CIFF kids aw12

Som var fyldt med mønstre og knald på farverne… Masser af mønster mix…det var et af de tema’er, hvor det virkelig er svært at vælge billeder for det ser så fedt ud til børn med masser af farver, sjove detaljer og lag i forskellige materialer.

Afslutningen på børnenes show var det fransk inspirerede L’ecole Preppy. Her var søde franske uldfrakker til pigerne, skjorter til drengene. Og mørkere lidt klassiske farver. Bordeaux, støvet grøn og masser af brun og grå.

l'ecole preppy

L'ecole preppy, CIFF kids aw12

Pigerne gik lidt skabet “fin dame agtigt” og lignede at de legede foran spejlet derhjemme…sjovt og fint, drengene var mere cool…Igen et tema, hvor der bare er rigtig mange fine style, der også er brugbare til mere end blot besøg hos moster Oda.

Alle billeder er fra @copenhagenfashionweek

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mænd med mere....