VW love !

Miljørigtige DIY potter !

Nu har jeg det sidste stykke tid taget migselv i at stå og studerer frøposerne i indgangen til supermarkedet, for liiiige at se om der var noget, jeg ikke kan leve uden i min have…. For jeg vil så gerne have det hele i den have… Jeg fandt Persisk Kummin, jeg kender det ikke og derfor måtte det med hjem…så det skal forspires…og til det formål vil jeg lige vise nogle yderst lette og smarte potter. De er let nedbrydelige i naturen og de koster intet. Du skal blot samle toiletruller. De kan blive de fineste potter til forkultivering. Se med her hvordan.

Dette er hvad du skal bruge:

materialer

Dette skal du bruge :

Klik videre for at få hele opskriften !

-toiletruller

-en saks

Buk rullen på kryds og tværs, så du får nogle små markeringer i kartonen.

klip 4 klip hver 2 cm lange.

buk på kryds og tværs

klip 4 klip hver 2 cm lange.

Her klipper du hakker 4 stk. á hver ca. 2 cm.

Fold bunden

Fold bunden

Fold nu bunden, som skulle du lukken en flyttekasse.

fyld jord i potterne

fyld jord i potterne

Så er det bare at fylde jord i.

læg frø i og vand med forstøver

Læg frø i og vand med en forstøver…

Nu kan du sætte en plastik pose over eller sætte dem i mini drivhus ( jeg viser jer et senere…) eller sørg for at de forbliver fugtige og ikke så fugtige at de rådner…det er en balance gang du hurtigt finder.

Og så er det bare at vente i spænding til de små spæde spire kommer frem.

Hvis du iøvrigt kende persisk kummin, må du meget gerne dele din erfaring med mig…jeg er meget nysgerrig !

1 comment

  • […] min formiddag er gået med at folde små potter (hvis du vil have udførlig vejledning kig her), fylde jord og frø i, og så lige tage lidt forhåbentlig inspirerende billeder til […]

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

VW love !