Tak til jer !

Små blå…på vej !

Små dunede på vej…der er forår i luften !

I brændeskuret baskede en solsorte mor ud, da jeg iforgårs vovede mig derind… Jeg tror, jeg blev næsten lige så forskrækket som hun…men jeg ku’ ikke dy mig for at checke om der var rede med æg…og det var der…de fineste blå æg…så nu er der adgang forbudt…i brændeskuret, så hun kan få fred til at ruge de 5 fine æg ud…og så krydser vi fingre for at “hopsa” vores egern eller katten ikke opdager reden.

små blå solsorte æg. Peekaboo design.

Vores mund er lukket med næsten 7 sejl…

Fik plantet pæretræ, stjerneskærm og en masse andet godt igår, glæder mig til at se hvordan det kommer til at gå med det hele…

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tak til jer !