Strandturens skatte !

Guldbryllup !

Efter en skøn ferie til France…kom vi hjem til et guldbryllup.

Ja, mine søde forældre har holdt sammen gennem tykt og tyndt i 50 år…i disse tider med en skilsmisse procent der er alt for høj…er det virkelig værd at fejre… Og så var det starten af august, hvor alle marker og grøftekanter står i fuldt flor. Så jeg, som krea-nørden i familien skulle frembringe en æresport. Og den skulle ikke være traditionel, for jeg kan bedst lide det lidt vildt og frodigt. Det startede med turer på marker med pigerne der plukkede og plukkede…for der skulle være nok…og vi skulle være sikre på at blomsterne kunne holde.

Den blev lavet på nogle stammer vi skruede sammen, så de passede om døren og rundt om dem snoede vi godt med vedben og snerle i blomst… Herefter var det bare at fylde godt på med blomster. Jeg tror næsten alle piger i familien kom og hjalp til…det var heller ikke til at stå for de bugnende spande med blomster i garagen den aften…

Forberedelserne til æresporten.

Morgenen vækkede os med en fantastisk sol efter regn aftnen før, så teltet i haven fik hurtigt væggene lynet af, så alle kunne nyde den skønne dag !

Og det færdige resultat !

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strandturens skatte !