Give away...efterårs stemning !

Efterårs sysler !

Hvor er det skønt med alle jeres spændende efterårs DIY’er…se her hvordan vores weekend gik med hygge og nørkleri… Disse er ret lette at lave, og hvis I finder hvad I har i gemmerne, så kan ja, selv gamle stofservietter blive til helt unikke tasker.

DIY taske lavet af stof servietter

Ella’s fine DIY taske.

Efter en kold tur på loppemarked i lørdags kom vi ( pigerne og jeg ) hjem med lidt forskellige småtterier…Flora havde købt nogle fine “diamanter” til at sy på noget…

Og da det var koldt og regnen stod ned…blev vi enige om at tænde op, gå i gemmerne ( og her er det at mit samler-gen kommer mig til gode.) og finde ud af, hvad vi kunne lave hvor “diamanterne” indgik. Vi fandt nogle gamle stof servietter, noget hvidt stof og lidt med striber. Så er der jo altid lidt bånd og nogle ting der kan syes på…Pigerne lagde op og fortrød, og fandt nye ting og lagde frem, og til sidst nåede de frem til nogle fine dekorationer til deres tasker som de begyndte at sy.

Flora fik lavet denne taske…

Ella elsker blå, så derfor er hendes holdt i blålige nuancer, Flora er til de gule og der fandt hun også noget der passede rigtig flot. Hele lørdag eftermiddag og noget af aftnen blev koncentreret brugt på at sy de fine sten på…og til sidst sy det hele sammen. Det vigtigste var at de fik lavet en flot forside til tasken, og så hjalp jeg lidt med at foer tasken, men detaljerne I ikke kan se er lommerne indeni taskerne…i Ella’s til mobiltelefonen, og i Flora’s til solbriller og en pung…

Flora's dekoration.

Flora’s dekoration.

Ella's taske har en grøn serviet på bagsiden.
Ella’s taske har en grøn serviet på bagsiden.

1 comment

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Give away...efterårs stemning !