Bog reception og krea workshops

Autumn is here….and so is my new favorites…

Med en fortid som strik designer, kan jeg ikke fornægte, at jeg ELSKER når tiden til store strik kommer…og det er i den grad NU. Jeg vil lige dele min favorit denne sæson med jer…den har det hele smukke snoninger, en lækker stor krave og så er det en poncho…I love ! Den er fra det danske strik brand Lundgaard. Jeg har valgt den i en lys beige, som matcher et par cool Part Two skind bukser, der er et par sæsoner gamle, men jeg er stadig rigtig glade for dem.

With a past as a knitwear designer, I can not deny that I LOVE when autumn comes and it is time for chunky knitwear … and that is NOW. I will just share my favorite this season with you … it has it a beautiful knit pattern, a chunky collar and it is a poncho I love it ! It’s from the Danish knitwear brand Lundgaard. I have chosen it in a light beige that matches a pair of cool Part Two leather pants from last year, but I’m still really happy with them.

Lundgaard knit poncho. Small bag from Neye designed by Cecilie Toklum.

Lundgaard knit poncho. Small bag from Neye designed by talented Danish designer Cecilie Toklum.

Check lige den lille fine taske ud…den er fra Neye, som har lavet et design samarbejde med den talentfulde danske accessorie designer Cecilie Toklum. I hendes kollektion er der 5 tasker, hvoraf denne er den lille gå-i-byen taske…men der findes også en stor super cool taske, som også kan bruges som rygsæk…og til meget rimmelige priser. Og når det er sagt, vil jeg også lige nævne at al overskud fra Neye går til forskning i bekæmpelse af sygdomme i Danmark, og har gjort det siden 70’erne, hvor Neye blev en fond, da familien der ejede firmaet ikke havde nogen arvinger. Så husk lige hver gang du handler i Neye, støtter du faktisk forskning herhjemme indenfor sygdoms bekæmpelse, de skilter ikke med det, men jeg syntes bestemt, det er værd at nævne.

Check out the little bag I’m wearing it’s from Neye, who has made a design collaboration with the talented Danish accessorie designer Cecilie Toklum. In her collection there are five bags, which this is the smallest one but there are also a large super cool bag, which can also be worn as a backpack and all at very reasonable prices. And having said that, I also want to mention that all profits from Neye goes to research in combating diseases, and has done so since the 70s, when Neye was made a fund, because the family that owned the company had no heirs . So just remember every time you shop in Neye, you support research in disease control, they do not display it, but I certainly think, it is worth mentioning.

Another favorite this season is Etage fake fur jacket and the c-ro magic fit jeans.

Another favorite this season is Etage fake fur jacket and the c-ro magic fit jeans.

GIVEAWAY

Til at være lidt “city chik” er denne fake fur jakke fra Etage et hit…Jeg ELSKER den, den har alt hvad jeg kan lide. Fest og farver…ingen fest uden den…sådan er det bare. Og nu kommer det helt fantastiske Etage har givet mig lov til at udlodde én af disse skønne fake furs…til jer læsere…alt du skal gøre er:

 • skrive i en kommentar hvad du vil bruge den til/ hvordan du vil style den, og hvilken størrelse du ønsker dig. Skriv det HER på bloggen.
 • Følge peekaboodesign på facebook eller instagram.
 • Og så skal du dele dette opslaget på enten facebook eller instagram og tagge et par af dine veninder, der ville elske denne jakke.

Og så vil det være super god karma at synes godt om Etage Facebook side. Jeg trækker en vinder 1.søndag i advent (29/11-15), så du kan gå alle julefrokosterne i møde i den skønne jakke…

Jeg er en jeans-pige, når det skal gå stærkt om morgenen, så er det altid et sikkert valg med et par jeans. C-RO har lavet dem jeg her har på. De kalder dem magic fit, og det er ikke helt overdrevent, de sidder godt, faktisk så godt at jeg har to par. 😉

To be a little city chic” this faux fur jacket from Etage is a hit … I LOVE it, it has everything I like. Lively and colorful … no party without it

I am a jeansgirl, when you’re busy in the morning, jeans is always a safe choice. C-RO has made these I’m wearing. They call them magic fit, and it’s not quite excessively, they are good, in fact so good, that I have two pair. 😉

 

42 comments

 • Vibeke og Sarah

  De kan bruges til både mor og datter med et helt sort look! Vi håber virkeligt at vi vinder denne skønne jakke i en str. S

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Marianne Juhl

  Fed fed præmie
  Vil være råfed over et par jeans men også totalt fræk til et par sorte skind shorts
  Krydser fingre og håber en str L lander hjemme hos mig

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ivan Olesen

  Den ville min kæreste blive rigtig glad for så håber på at vinde den til hende. Hun ville sikkert style den bedre end jeg lige kan komme på hehe.
  Hun bruger str. M

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Ivan
   Vil du skrive hvor du følger Peekaboo design og hvor du har delt…så er du med i lodtrækningen !
   Rigtig god weekend !
   Venligst Lene / Peekaboo design

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jessica Hansen

  Jeg har delt på facebook, og jeg vil style den med et par sorte jeans eller læderbukser og en simpel sort turtleneck med en lækker halskæde til <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hej Jessica
   Hvad størrelse ønsker du dig den i ?
   Og hvor følger du Peekaboo design ?
   Hav’ en skøn weekend !
   Venligst Lene / Peekaboo Design

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Uha, hvor er den bare flot! Lækre farvekombinationer.

  Jeg ville sætte den sammen med en stram sort kjole og et par leggins.

  Jeg følger dig på Instagram (@anitavolkmann) og har delt din GA der og tagget to venner.

  Så er der vist kun tilbage at krydse fingre.

  Anita

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorte Wang

  Fantastisk jakke❤️…den skal stå for sig selv, så jeg vil bruge den til mine elskede sorte s skindbukser fra Gestuz, dertil en sort stram rullekrave, høje sko og intet andet…julehilsner Dorte Wang

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hej Dorte
   dejligt du er med…hvilken størrelse ønsker du den i ?
   Venligst Lene / Peekaboo design

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Fru Findstrup

  Cooleste pels ever:-). Den passer perfekt for vi kvinder som arbejder i en meget konservativ bransje med mange mandfolk. Den ville lyse opp som et fyrværkeri i mellem alle jakkesættene:-). Selv ville jeg bruge den til det meste hverdag, jobb og fest. Sikker på at den vil klæde mit nye “jakkesæt” i mørk blå og korte sorte støvler med høj hæl:-). Elller sorte skindbukser, jeans…….egentlig det meste.

  Indlægget er delt, likt, tagget og alt som er på FB og Insta:-). Og følger selvfølgelig Peek a Boo som jeg har gjort fra dag 1:-)

  str M

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Irene Seloy

  Sorte skindleggings, høje ankelstøvler og en (delvis)blondebody.

  Drømmer om str. M.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hej Gitte
   Vil du røbe hvor du følger Peekaboo design, og hvor du har delt opslaget ?
   Venligst Lene / Peekaboo design

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke H

  Hov indlægget kom vist 2 gange fordi jeg havde glemt størrelsen… Men en str XL (hvis den laves i den str ellers str L)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke H

  Wow I’m in love!
  Jeg følger og har delt på Instagram (@gyngehesten).
  Det er simpelthen den lækreste jakke, den er virkelig til at dø for! Jeg kan ikke se priser på hjemmesiden så jeg kan ikke engang se om jeg selv ville have råd i tilfælde af at jeg nu ikke bliver den heldige vinder, men den måtte dælme gerne pryde min garderobe!
  Jeg ville bruge den til næsten alt tror jeg og til en hvilken som helst lejlighed! Jeg går stort set kun i kjoler så jeg ville nok synes den var aller lækrest til en tætsiddende sort kjole, sorte tykke strømpebukser og et par sorte støvler. Men jeg ville som sagt nok bruge den hver dag! Jeg er lidt af den holdning at hvis man er glad for noget hvorfor så ikke bruge det så tit som muligt så det bringer glæde oftere. Min mor er blevet gift igen for nylig og bruger kun det Royal Copenhagen stel, hun fik i bryllupsgave når hun har gæster. Hvis det var mig ville jeg bruge det hver evig eneste dag så jeg kunne portionsanrette og får maden til at de ekstra lækker ud. Om det så var et lækkert stykke kød eller om det var en portion havregrød så bliver alt mad i mine øjne lidt mere lækkert på en flot tallerken. Nå det har lidt af et sidespor men pointen er bare at hvis man er virkelig glad for noget synes jeg man skal bruge det så tid som muligt – dog uden at tage gallekjolen/brudekjolen på når man skal på job

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Da jeg meget sjældent går i bukser, ville jeg style den med en lang koksgrå uldkjole, og skal det være ekstra fint, ville jeg tage min røde pumps på til samt matchende hårbøjle.
  Jeg følger på Instagram – @anjahjorth80 – hvor jeg også har delt og tagget to veninder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Seline T

  Ville helt klart have den på til nytår!!

  Str. XL eller L

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Seline
   Vil du røbe hvor du følger Peekaboo design og hvor du har delt ?
   Venligst Lene / peekaboo design

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Linn Walberg

  JUBIII 😀 …Hvor er dén bare afsindigt LÆKKER! 🙂 <3 Uh, altså – jeg er viiiiildt med den skønne sammensætning af farverne! 🙂 😉

  Jeg ville eeelskee at style den med et par lyse, skinny jeans med slid og en kabelstrik i dyb mørkeblå <3 …og mon ikke jeg ville sætte et par mørkeblå laksko og en sort skinrygsæk til 🙂 Ihh, jeg er solgt 😉 Hmm, men jeg tror faktisk ALDRIG, jeg ville tage den af igen, hvis den først kom på! 🙂

  Jeg hopper ind og deler din FAAANTASTISKE konkurrence på facebook 🙂

  Ha' den skønneste efterårsdag 🙂

  Mange hilnser fra Linn

  Hov, PS. Hvis jeg bliver den super heeeldiige, så ønsker jeg mig den smukke sag i str. M <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Michelle Jensen

  Ej hvor er den lækker! Og er vild med at det er fake, da jeg er imod ægte pels. Ville style den med et par sorte jeans og et par lækre sorte stilletter. Krydser fingre for at den bliver min<3 Den skal være i str. M/38
  Deler på FB

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • pia sroka

  Jeg vil style den med en par sorte jeans, korte sorte støvler med lille hæl, og en meget lys beige strikbluse, følger på facebook og delt. :)Den er bare så flot og farverig. 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Bille

  Med alle de flotte farver vil jeg holde resten af mit outfit meget neutralt. Sorte jeans, sort bluse med en lille blonde og korte højhælede støvler.

  Hvis jeg er den heldige vinder, vil jeg gerne gave den smukke jakke i str. L

  Jeg følger Peekaboo Design på facebook

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Dorthe Bille

   og har delt opslaget på facebook (det glemte jeg lige at skrive)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Ditte Sørensen

  Jeg er helt vild med den jakke! hvem har sagt at en pels skal være sort eller ensfarvet? denne taler helt for sig selv og vil fange folks blikke(fangede ihvertfald mit)
  Jeg ville style den over i de samme farve toner som du har gjort. Bruge den med mine brede stumpede sorte habitbukser, sorte chelsea støvler og med sort rullekrave under. Er sikker på det ville være et fedt look.
  Krydser fingre for at jeg bliver den heldige! 🙂 Og så er der jo ikke andet at gøre end at vente spændt til det bliver den 29’ende.
  Skal bruge en xs eller small. Gerne den mindste.
  Har delt på facebook

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Ditte
   Jeg har brug for at vide hvor du har delt opslaget fb eller instagram og hvor du følger Peekaboodesign.
   Held og lykke !
   Venligst Lene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ditte Sørensen

   Følger på instagram: Dittemumi
   og har delt på facebook 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Ditte
   hvordan vil du style den og hvad størrelse ønsker du dig den i ?
   Venligst Lene / Peekaboo design

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Møller

  Har delt den på instagram under navnet @forkendttildethersted 😀
  Jeg ønsker mig den i str. small tror jeg, vil jo også gerne have den er lidt oversize. Hvis jeg er den heldige, må jeg lige få lidt tips til størrelse 😀
  Jeg ville går all in med farver, lidt ala bloggeren Nemesis Babe 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Åse Lejbølle

  Jeg vil style den med et par stramme sorte cowboybukser, en hvid, løsthængende, gennemsigtig bluse med hvid top under. Dertil mine røde 😉 cowboyhalvstøvler!
  Det ville være fabulous at kunne iføre mig den jakke i str. 38 <3.

  Gode adventshilsner
  Åse (aaselejboelle@gmail.com)

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hej Åse
   Jeg har brug for at vide hvor du har delt opslaget fb eller instagram og hvor du følger Peekaboodesign.
   Held og lykke !
   Venligst Lene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Miatilda A.

  Den er så fed. Jeg ville style den med mine uundværlige jeans og en sort strik, eller en af mine mange sorte kjoler, som jeg elsker. Sat sammen med et par af mine art støvler, så er jeg vist good to go.
  Min størrelse er 40/42.
  Jeg har delt dit opslag på facebook.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Miatilda
   Jeg vil rigtig gerne vide hvor du følger Peekaboo design 😉
   Venligst Lene

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Miatilda A.

   Hej Lene

   Jeg følger via Bloglovin’, Instagram (hvor jeg hedder miatildaa), og facebook.

   Mvh Miatilda A

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mark

  Den ville se super lækker ud med sorte jeans og en sort t-shirt, og evt. et par dr. Martens eller et par buffaloes i sort! Og den største størrelse der findes!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Mark
   Jeg har brug for at vide hvor du har delt opslaget fb eller instagram og hvor du følger Peekaboodesign.
   Held og lykke !
   Venligst Lene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Rikke

  Holy shit balls den er sej!!! Så anderledes og cool. Ville style den med sorte skinny jeans, stiletter eller afdæmpede sneaks og bruge den til både fest og mere “almindelige” begivenheder som en frokost i byen med en veninde, en drink efter arbejde eller shoppetur med the ladies

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Rikke
   Jeg har brug for at vide hvor du har delt opslaget fb eller instagram og hvor du følger Peekaboodesign.
   Held og lykke !
   Venligst Lene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lærke mørkenborg

  Vil style den med en fed sorte sweatshirt kjole, sorte lidt tykke strømpebukser og mine sorte støvler med hår på. Tror det vil se super fedt ud

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Lærke
   Jeg har brug for at vide hvor du har delt opslaget fb eller instagram og hvor du følger Peekaboodesign.
   Held og lykke !
   Venligst Lene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria Elmelund

  Jeg ville style den med et par lækre sorte støvler, sorte jeans og en højhalset top! Synes den skal skille sig ud fra resten af outfittet og derfor være det eneste farverige 🙂
  Jeg har delt din konkurrence på min instagram @mariaelmelund2
  Kh Maria Elmelund

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bog reception og krea workshops