Vinderen er fundet !!!

De næste par dage står på juleklip med glimtende negle.

Så er det i dag, jeg igen sidder i Kong Hans salen i Magasin du Nord, og viser dig hvordan du laver prismer…eller hvis du har andre spørgsmål til nogle af nørklerierne fra min bog. Du kan naturligvis også købe bogen dernede, og så er der vist også en konkurrence kørende, så du måske kan gøre dig fortjent til at vinde den…masser af gode grunde til at kigge forbi.

It is today, I will be back in Kong Hans Salen, in Magasin du Nord, and here I’ll show you how to create prisms … or if you have any questions to some of the DIY’s from my book. Of course you can also buy the book down there, and then there will be a competition, so you might be lucky and win my book … lots of good reasons to stop by.

I will show you how to make these prisme in Magasin du Nord the 3/12-15 kl. 15-18

I will show you how to make these prisme in Magasin du Nord the 3/12-15 kl. 15-18.

I morgen sidder jeg kl. 14 – 17 i Odense og giver jule-nørkler tips til fynboerne. Det foregår i H.J. Hansens butik Vestergade 97-101, 5000 Odense C. Håber I vil komme forbi…for jeg kender ikke så mange i Odense…så det kunne være sjovt, at møde nogle af jer der følger bloggen.

Tomorrow I’ll  be in Odense and create a Christmas decor and give tips to all the people of Fyn at 14-17 o’clock. It takes place in H.J. Hansen store Vestergade 97-101, 5000 Odense C. Hope will get past I do not know so many in Odense … so it would be fun to meet some of you, who follow the blog.

I will show how to make this prisme today and tomorrow, so come by Magasin du Nord, København and H.I. Hansen Vin, Odense.

I will show how to make this prisme today and tomorrow, so come by Magasin du Nord, København and H.J. Hansen Vin, Odense.

Nå, men jeg er ved at være helt oppe i det glimtende julefelt…så jeg mener, jeg bliver nødt til at få glitter på neglene inden, jeg skal sidde og klippe klistre. Men hey…der er altså ikke noget værre end, at få glimmer neglelak af neglene igen, tidligere har jeg nok ment, at man må lide lidt for skønheden. Men nu er det sket…for Appeal4 har lavet en basecoat, du lægger på først, og så kan du efterfølgende med en rosenpind eller lign. skrabe neglelakken af…det må jeg helt klart prøve, så jeg har brugt denne kombination her. Først Appeal4 a-peel off-base 1 el. 2 lag, det tørre mat op, derefter har jeg lagt et lag af BY K frv. Copper Heart og sidst et lag guld glimmer…det er en gammel sag…men jeg ved Appeal4 har flere forskellige glimmer lakker. Så skal du også i glimmer mood, så er opskriften her.

Copper nailpolish from Danish brand by K and peel-off base coat from Appeal4 also a Danish brand.

Copper nailpolish from Danish brand by K and peel-off base coat from Appeal4 also a Danish brand.

Well, I’m about to be right up in the twinkling Christmas spirit so I think I will have to get glitter on my nails before, I have to sit and cut and create. But hey … there’s nothing worse than getting glitter nail polish of the nails again, earlier, I probably meant that you have to suffer a little for the beauty. But now it happened for Appeal4 have made a basecoat, you put on first, and then you can scrabe off the polish with a rose stick or the like. I must definitely try, so I have used this combination here. First Appeal4 a-peel off-base 1or 2 layer, this dry mat up, then I put a layer of BY K frv. Copper Heart and finally a layer of gold glitter … it is an old one but I know Appeal4 has several glitter finishes. So are you also in the glitter mood, here’s the recipe.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen er fundet !!!