Summer nails...GIVE AWAY...

Fly into the green nature.

Det er tid til at komme ud i det grønne…Alt er sprunget ud og det har været helt fantastisk vejr det sidste stykke tid…Og jeg var heldig at være på Ledreborg i solskin. Og den sidste dag havde jeg Ella med…så efter vores tjans på standen begik vi os ud for at se hvad der ellers foregik på pladsen. Ret hurtigt blev vi draget af tanken om at komme til at svæve hen over en tætdækket skovbund af de smukkeste hvide ramsløgsblomster.

It’s time to get out an enjoy all natures greens … Everything is blooming and it has been absolutely fantastic weather the last couple of weeks… I was lucky to be on Ledreborg in the sunshine. And the last day Ella was joining me … so after a couple of hours at the stand, we went to the rest of the market to see the other stands. Pretty soon we were drawn by the idea of coming to fly over a forest ground covered with the most beautiful white ramsonsflowers.

Ramsons in the forest of Ledreborg.

Ramsons in the forest of Ledreborg.

Så vi købte adgang til svævebanerne hos Flyhigh, hvor vi kunne komme op mellem trækronerne…Og det er altså super fedt. Man svæver fra den ene platform til den anden, og en enkelt gang imellem går man på hængebroer. Efter en introduktion af udstyret bliver vi sendt afsted…først med en smule sommerfugle i maven, men hurtigt bliver vi trygge ved udstyret og kan slappe af når vi svæver gennem skoven.

So we bought access to the zip lines among the treetops … And I can only recommend it. You fly from one platform to another, and once in a while you walk on suspension bridges. After an introduction of the equipment we were sent off … first with a butterflies in our stomachs, but soon we become comfortable with the equipment and relaxed when we flew through the forest.

Ready to go with all the required equipment.

Ready to go with all the required equipment.

Der er på banen ?Little John? 14 svæv og 6 gangbroer i op til 15 meters højde og en samlet længde på 1,1 km. Den skal man være 10 år for at prøve, og det var den vi tog en tur på. Der findes også en endnu større nemlig “Big B? den har 2 svæv på henholdsvis ca. 400 og 200 meter, hvor man svæver hen over slotsparken i op til 35 meters højde. Men den kræver at man er minimum 14 år, så der kunne Ella desværre ikke komme med, så den droppede vi. Men om et par år skal vi op og prøve den også. Og så er der en bane for børn under 10 år, hvis man skulle have nogle små poder med.

There is 3 different tracks. The one “Little John” has 14 zip lines and 6 footbridges, in up to 15 meters height and a total length of 1.1 kilometers. You must be 10 years to try, and this was the one we tried. There is also an even bigger zip line “Big B”, featuring 2 zip lines of approximately 400 and 200 meters, where you fly over the castle park in up to 35 meters height. But it requires that you are at least 14 years, so Ella was not old enough to go there, so we have to wait a few years to try that. And then there is a track for children under 10 years, if you have little ones with you.

Go enjoy the perfect weather and beautiful nature this weekend. Get more info here.

One of the bridges between the ziplines in the tree tops at fly high at Ledreborg.

One of the bridges between the ziplines in the tree tops at fly high at Ledreborg.

Ledreborg Castle seen from the park where you fly...

Ledreborg Castle seen from the park where you fly…

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Summer nails...GIVE AWAY...