15 seconds of fame...

Upcycling på Ledreborg Livsstilsdage.

Jeg var der som besøgende for 2 år siden…og det var super hyggeligt…I år kommer jeg og sælger min bog, mens jeg laver lidt upcycling af urtepotter…Det gør jeg på Idé Nyt’s stand E25 imorgen fredag og på mandag kl. 10 – 13. Med mig har jeg Loppefunds bogen til Spot pris nemlig kun 100,- i anledning af det gode vejr og at du kommer forbi. se mere om hvem Idé Nyt ellers får besøg af her.

Pottedamen slår til igen på Ledreborg livsstilsdage. Du kan her få bogen til Spot pris kun 100 kr. Kom glad !

Pottedamen slår til igen på Ledreborg livsstilsdage. Du kan her få bogen til Spot pris kun 100 kr. Kom glad !

Der kommer til at være masser af spændende boder og sjove aktiviteter, for alle med hang til hyggelige have projekter, skønne planter og lækkerier til ganen…Jeg kan på det varmeste anbefale at tage en tur forbi…Vil du vide meget mere om hvad der foregår så kig forbi deres hjemmeside her.

Ledreborg Livsstilsdage starter imorgen fredag til og med mandag. d. 13-16 maj 2016 fra 10-17 hver dag.

Ledreborg Livsstilsdage starter imorgen fredag til og med mandag. d. 13-16 maj 2016 fra 10-17 hver dag.

Jeg håber at jeg får tid til lidt adventure i trætoppene, da Flyhigh har lavet svævebaner og mulighed for at komme op og klatre i træerne…det ved jeg at mine piger vil syntes kunne være super sjovt…så jeg krydser fingre for godt vejr og en mulighed for at komme op og nyde den gode udsigt over det skønne område omkring Ledreborg. Sidst var pigerne ikke så store men Flora hyggede sig gevaldigt i børneområdet med hula hop ringe, klappe høns og alt mulig andet sjov for de mindste.

Børneområdet på Ledreborg i 2014 bød på hulahop, klappehøns og meget mere for de mindste.

Børneområdet på Ledreborg i 2014 bød på hulahop, klappehøns og meget mere for de mindste.

Håber at se en masse af jer derude…husk fredag og mandag kl. 10-13 kom endelig forbi stand E25 og sig hej, det kunne være SÅ hyggeligt.

jeg kommer til at vise sjove og enkle måder dine lidt kedelige hvide potter kan få nyt liv !

jeg kommer til at vise sjove og enkle måder dine lidt kedelige hvide potter kan få nyt liv !

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

15 seconds of fame...