Genbrugs bogindbinding - Upcycled bookwrapping.

News at Northmodern.

Så har jeg hentet en masse god  inspiration til inspirerende bolig stylinger og artikler  det kommende stykke tid….for Northmodern er lige slut og her har flere af interiør firmaer udstillet deres nyheder for indkøbere og presse.

I got a lot of good inspiration for inspiring home styling and articles for some while ….  North Modern has just ended and here are several of the interior firms exhibited their news for buyers and press.
Today I’ll show you my first 3 favorites.

Jeg vil i dag víse jer mine 3 første farvoritter.

Daybed from by Klip Klap and designed by Charlotte Høncke. The floorlamp is from Rewired and called SL01.

Daybed from by Klip Klap and designed by Charlotte Høncke. The floorlamp is from Rewired and called SL01.

Kombinationen af daybed og velour, kan vist kun blive en vinder den er fra danske by Klip Klap…to af de største tendenser forenet i ét enkelt og meget smukt møbel…jeg er helt vild med den. Multi funktionelt møbel, hvor du kan købe 1-2 eller flere hynder til alt efter hvordan du vil bruge daybeden. Som her står den let og elegant i en entré. Sætter du endnu en hynde og ryghynder i vil den være perfekt i en stue osv. Jeg kan li’ den !

The combination of daybed and velvet, can only be one winner this is from the Danish brand By Klip Klap … two of the biggest trends united in one simple and very beautiful piece of furniture … I absolutely love it. It is also a multi-functional piece of furniture where you can buy 1-2 or more cushions for depending on how you will use the daybed. This way it looks elegant in a hallway. If you put another cushion and back cushions on it, The daybed will be perfect in a living room and so on. I like it!

BAENK design by NUR Design and produced by WOUD Design.

BAENK design by NUR Design and produced by WOUD Design.

Et andet firma som også kan noget helt unikt er WOUD design, de producere virkelig godt design til meget rimmelige priser. Det er et dansk firma, der arbejder sammen med designere fra hele verden, looket er enkelt og nordisk. Denne bænk har også en multifunktionalitet med hullet du selv kan vælge om skal indeholde dine paraplyer eller dine grønne planter. (som jo også skal være i ethvert hjem i dag).

Another company which can also be something unique is Woud design, they produce really good design for very reasonable prices. It is a Danish company that works with designers from around the world, the look is simple and Nordic. This bench also has a multi functionality with the hole you can choose to hold your umbrella or your green plants. (Which also is a megatrend in every home today).

Nighttable or for your hallway...this little thing is perfect for any home. By Woud design.

Nighttable or for your hallway…this little thing is perfect for any home. By Woud design.

Vil også lige vise denne nyhed fra Woud design. Det er en lille hængende hylde med en rummelig skuffe under, som du kan skyde ud. Det er SÅ fint lavet og lækre materialer….Jeg ser det for mig ved siden af min seng…eller nede ved entré døren, hvor nøgler og lignende kunne ligge i skuffen…super praktisk og MEGET fint. Helt klart på min ønskeliste til september, hvor det skulle lande i butikkerne til ca. 999,- d.kr.

I would also like to show you this news from Woud design. It is a small hanging shelf with a spacious drawer underneath which you can open sideways. It is SO neatly crafted and exquisite materials …. I see it for myself next to my bed … or down by the front door where the keys and the like can lie in the drawer … super convenient and VERY fine. Definitely on my wish list for September, when it should land in stores for about 999, – d.kr.

Pikaplants from Amsterdam. Coffee plants in a jar.

Pikaplant from Amsterdam. Coffee plants in a jar.

Til den grønne bølge som vælter ind over os, som en tsunami for fuld styrke, vil jeg lige slå et slag for denne kaffeplante. Den kan redde enhver der ikke har skyggen af grønne fingre og bliver angst ved tanken om green living. Jar fra Pikaplant står lige så fint i sit eget øko system, så du skal hverken vande eller gøde…Du lader den bare stå så sørger den selv for at genbruge vandet og luften derinde  kontinuerligt. Det er da smart !
For the green trend that has come as a cascading over us like a tsunami of full strength, I will give it up for this coffee plant. It can save anyone who doesn’t have the slightest green fingers and are frightened at the thought of green living. Jar from Pikaplant is just as fine in its own eco system, so you do not need to water or fertilize … You let it stand in it’s closed jar and it will reuse the water and air in there continuously. That’s smart! 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Genbrugs bogindbinding - Upcycled bookwrapping.