New functional changes in my bathroom

And the Winner is…..

20170417_074320-animationDen heldige vinder af jeans og pencil skirt fra Bessie blev:

Marianne Krogstrup

Kæmpe stort tillykke til dig…håber at du bliver super glad for dem…jeg kan herfra sige, at de sidder supergodt og har høj talje, præcist som du godt kan lide…send mig din adresse, og hvor du følger Peekaboo Design, så får vi sendt præmien afsted til dig.

The Bessie pencil skirt with a bit of costumizing on...The winner gets it without these badges.

The Bessie pencil skirt with a bit of costumizing on…The winner gets it without these badges.

Bessie Jeans er et dansk brand der i 2015 kunne fejre 30 års jubilæum. Bessie jeans har altid haft fokus på jeans til kvindekroppen, derfor oplever du ikke at deres jeans er unisex, men i stedet tilskåret så de sidder perfekt på enhver kvinde. De udemærker sig også ved, at de alle har mere eller mindre stretch i, det gør at komforten når man får dem på er helt fantastisk, du vil nærmest kunne dyrke yoga i dem.

The perfect slim fit jeans with stretch and high waist....you'll gonna love them !

The perfect slim fit jeans with stretch and high waist….you’ll gonna love them !

Alle deres jeans bliver produceret i Italien, hvor de har den største ekspertise indenfor denim. Italien er klart førende når det kommer til udvikling indenfor denimvaske  og andre typer behandlinger af denim. Og så er det også i Italien man køber denim hvid man vil have den højeste kvalitet.

Bessie jeans got eye for every detail...the stitching´, the dye and all the trim such as the rivets.

Bessie jeans got eye for every detail…the stitching´, the dye and all the trim such as the rivets.

Bessie Jeans har siden 1999 haft egen fabrik i Italien. Dette giver dem mulighed for, at have fuld  kontrol med alle led af produktionen.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

New functional changes in my bathroom