Fart på cykelstierne...

Video-making – in the making…

Endnu engang i samarbejde med Batavus Danmark.

My video experiment

Jeg har eksperimenteret med videoer det sidste stykke tid…og det er for mig en jungle, at finde et program, der kan gøre det let og overskueligt at lave denne type film. Derfor vil jeg her lige prøve om der er nogle af jer læsere der har de gyldne guldkorn til hvordan man gør det let og lækkert….( det lød lige som en opskrift ;-))

One shoot from making the Batavus film.

One shoot from making the Batavus film.

My Batavus Video

Denne cykel video er lavet med Gopro kamera, og jeg har redigeret på telefonen i Quik. Det er meget nemt, og resultatet er egentlig ret fint….den eneste hage ved programmet er, at der ligesom kun er 10 sange at vælge imellem, og det gør det lidt svært med musikken, syntes jeg… Derudover undre det mig at formatet ser rigtigt ud på telefonen men så snart du ser den på youtube får men de sorte bokse på siderne….det er ikke så pænt. Anyone…der ved noget om hvordan man udbedre det ?

Lad mig også høre hvad I syntes om sådan en lille teaser video, er det sjovere end et blog indlæg ? Og hvis nogen af jer derude har et program I vil anbefale, så skriv endelig i kommentarfeltet, så vil jeg nemlig gerne prøve endnu flere af.

Disse programmer har jeg testet

Jeg kan røbe, at jeg har prøvet Imovie (hvilket fungerede ret fint, men da jeg har PC er det lidt svært altid at skulle låne en computer), MovieMaker har jeg også forsøgt mig med…det hakker og er virkelig ikke særlig stabilt. Så har jeg prøvet Gopro Studio, det er egentlig nok det jeg har det bedst med….men nu har jeg også lige i googles foto app prøvet at lave en video, det er også ret nemt, men igen noget med begrænsede redigeringsmuligheder. Jeg vil gerne kunne vælge anden musik og hastigheden på hvert klip, det kan jeg ikke finde i det program (googles video), men ellers også ret let at arbejde i. Nå, men smid en kommentar, hvis du har noget du kan anbefale…det vil være en kæmpe hjælp !

Mood or tutorial videoes

Og hvis man laver denne type videoer, stemmer I så for at det skal være stemningsvideoer eller hellere tutorials altså guides til hvordan man laver det ene eller andet. som f.eks. denne. Håber virkelig at I vil være behjælpelige med lidt af jeres erfaringer og meninger….på forhånd tak og rigtig god søndag derude.

Denne drinks video er lavet i GOpro Studio.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fart på cykelstierne...