DIY - Genbrugspynten fra Go’morgen Danmark.

Se hvordan du laver papir prismer som i Go´Morgen Danmark

Paper prisme made of upcycled paperbags, see the video below how to do it.

Paper prisme made of upcycled paperbags, see the video below how to do it.

Jeg har endelig fået lavet en lille video, hvor jeg viser hvordan du laver de populære papir prismer. Og helt ærligt, så er det ikke sværere end at flette et julehjerte, så det er bare at finde hvad du har af fint papir og se videoen. Husk du kan jo pause den undervejs, hvis det går for stærkt….Hi…hi…ja…jeg har nemlig speedet den op.

Den bæredygtige jul.

Det gode ved denne DIY er også at den ikke kræver meget mere end en limpistol og lidt perler fra skuffen. Du kan nemlig bruge al mulig papir. Det kan være dine papirsposer, forsiderne af nogle smukke kataloger, en gammel kalender eller måske nogle plakater. Jeg har valgt at bruge forsiden og bagsiden af et katalog jeg havde liggende, netop fordi det havde så smukt et print på forsiden.

The prisme in x-large for the TV show.

The prisme in x-large for the TV show.

Skal der glimmer på ?

Ja, som du måske så i Go’morgen Danmark havde jeg lavet nogle kæmpe versioner af prismerne, og dem havde jeg drysset godt med glimmer på. Men jeg vil sige, at det er ikke nødvendigt, og slet ikke hvis det skal være sådan helt bæredygtigt, for det er det glimmer altså ikke. Men da alt andet er genbrug, og for mit vedkommende er glimmeren noget jeg har fundet i mit krea skab. Så der er ikke blevet produceret nyt plastik for at lave disse skønheder.

Everything packed for my visit in Go'morgen Danmark arriving to Tivoli very early that morning the 28th of November

Everything packed for my visit in Go’morgen Danmark arriving to Tivoli very early that morning the 28th of November

A couple of packshoots from the studio of Go'Morgen Danmark just before leaving again....I almost forgot to take any photos...because I had left my phone in the wardrobe.

A couple of packshoots from the studio of Go’Morgen Danmark just before leaving again….I almost forgot to take any photos…because I had left my phone in the wardrobe.

Go for the large scalepaperbags and make these giant prisme.

Go for the large scalepaperbags and make these giant prisme.

Håber du er blevet inspireret til lidt genbrugspynt her inden jul.

Og husk at følge mig på youtube hvor jeg løbende ligger de små guides op.

Følg Peekaboodesign her

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY - Genbrugspynten fra Go’morgen Danmark.