Nyt år - Nye tendenser - Ambiente Trends 23+

DIY- Perleblomstarmbånd, sådan gør du. / daisy beaded bracelet DIY

Der er forår i luften og fridage i sigte, så intet bedre end et lille overskueligt DIY projekt. Ja, jeg kunne selvfølgelig lave noget påskepynt, men det har jeg ikke valgt i år. Men vil du gerne have lidt inspiration til påsken, så check disse helt bedårende æg ud, jeg har lavet paaske-aeg-af-genbrug

Daisy beaded bracelet

Daisy beaded bracelet

Nej, for jeg blev helt grebet af at lave de fineste blomster armbånd i seed beads, grønlænder perler eller hvad man nu gerne vil kalde de fine små glasperler. Det kræver lige lidt koncentration de første par blomster, men så fanger du teknikken, det lover jeg. Og hvis ikke så se lige min video, hvor jeg har været meget pædagogisk og lavet illustrationer der viser helt præcist hvor tråden/wiren skal igennem. Det bliver ikke lettere.

Se også mine andre perlevideoer

Lad dig inspirerer til flere perlerier på youtube, hvor jeg har lavet flere videoer. F.eks. har jeg også tidligere lavet de runde snoede perleårmbånd, videoen kan du også finde herinde på dette indlæg lav-selv-runde-perlearmbaand

Ér du også hoppet med på perleblomst trenden? Ellers viser jeg også hvordan du laver en lilje i perler…de er Så smukke og du kan jo lave lige præcis din yndlingsblomst, hvis du øver dig. Find video og indlæg herdiy-perleblomster

I also made earrings as small flowers, made the flower a bit bigger by adding another row of beads. Just get creative and make your own design.

I also made earrings as small flowers, made the flower a bit bigger by adding another row of beads. Just get creative and make your own design.

Til dette projekt har jeg brugt materialer fra Smyks, de har alt hvis du skal igang med denne type smykke projekter, og du kan bestille on-line, hvis du ikke bor i nærheden af Islands brygge, hvor deres butik ligger.

The materials can be found at smyks .

The materials can be found at smyks .

Tips til projektet.

Lige et par tips til dette projekt. Når du vælger en tråd, så vil jeg anbefale en tynd metalwire, den er mere holdbar. Og så behøver du ikke en nål i enderne af din wire. Du arbejder hele tiden på hver side af din blomst, så du har hele tiden to ender.

DIY daisy bead flower bracelet.

DIY daisy bead flower bracelet.

Følg Peekaboodesign her:
Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nyt år - Nye tendenser - Ambiente Trends 23+