Så kører det....hold på hat og briller...

Tid til trends !

Tid til trends !

Fra Eckmann alive kom der trends til ALLE typer haver, om det er taghave i NY, den lille altan eller bonderøvens have, så var der masser af inspiration at hente her. Jeg vil vise jeg temaerne og fortælle jer lidt om hvad det gik ud på.

Plant Patesserie. Et tema med masser af romantik, feminine farver,  kager i pasteller ( macarones offcourse !, the IT cake of the time, cup cake go home !). det hele minder lidt om farmors kolonihave hus…ro og fred og skøn blomsterduft…

plantpatisserie

Plant patisserie, Formland spring 2012

Se de andre 5 temaer her.

Trash terrace. Og så kontrasten, nemlig skrald brugt på nye måder. Her bygges borde af paller, gamle plast dunke bliver genanvendt til planter, og man hylder genbrug. Dette tema henvender sig hovedsageligt ungt og urbant. Her bruger man fantasien og genanvender hvad genanvendes kan. Jeg er VILD med dette tema…

trash terrace

Trash terrace, Formland spring 2012

Cactus café. Dette tema leder tankerne på mexico og deres farverige anvendelse af plast, også gerne genbrug. Men farverigt og fantasifuldt. Blomster i alverdensfarver i en stor pærevælding. En livsnyders paradis…

Cactus café, Formland spring 2012

Beautiful barn. Til dette tema høre drømme…det er os der bor i byen, der drømmer om et liv på landet, så vi fylder vindueskarmene med krydderurter, og får en fornemmelse af at være “lidt” selvforsynende. Vi stiller en zink spand på altanen og dyrker lidt kartofler, og snitter en ske i weekenden…og så har vi næsten looket ;-). Naturlige materialer og grønne planter.

beautiful barn

Beautiful barn, Formland spring 2012

Bonsai Boutique. Så kommer nørderne på banen, alle dem der nyder roen ved at dyrke bonsai. Det går ikke så stærkt, og kræver ikke så meget plads, så det passer perfekt til byen og lejligheder. I det minimalistiske hjem passer dette tema perfekt. Perfektion, enkelhed og rene linier.

bonsai boutique

Bonsai boutique, Formland 2012

Natural nursery. Dette er også for nørder, dem der elsker helende planter og finde frem til de forskellige planters egenskaber. Her bliver nærmest forsket i kolber og det ligner lidt et laboratorium. For dem der er til dette tema virker hele processen med dyrkningen af specielle planter og meditativt…Den nye form for meditation er noget med fingrene i jorden…og nyd det !

Natural nusery

Natural nusery, Formland spring 2012

Håber du er blevet inspireret til masser af planter og skønne indretninger.

De kommende dage vil jeg sende flere billeder fra messen på bloggen…fra de forskellige temaer og de dygtige udstillere…

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så kører det....hold på hat og briller...