Gæk...Gæk...Gæk...

Træ mænd…eller æg !

Jeg er lidt til begge dele 😉

Efter en tur i parken idag fandt jeg disse über fantastiske grene, som passer perfekt til endnu et af mine loppefund, nemlig i bedste 70’er stil, bemalede træ æg. Og så kom der for alvor påske i stuen…

påske stemning by Peekaboo design

solen står ind af vinduerne og jeg bliver lidt kulleret så på med nogen skønne farver…så jeg fandt lige en selection af neglelakker der passer til påske stilen… Valgte den mint/turkis grønne idag…

Har du bemærket det nye forårslook på bloggen ? Lad mig høre din mening…

arne & carlos påske

arne & carlos påske

Og så er det jo imorgen ARNE og CARLOS skal lære mig ( og sikkert en del andre ) at strikke æg…jubiii…jeg glæder mig…og får også lidt præstations angst…da jeg jo ikke har strikket specielt meget i hånden…det blir spændende ! Men I høre mere…

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gæk...Gæk...Gæk...