Udtrækning af en vinder !

Det skønneste BAD !

Så kan jeg endelig afsløre for jer, hvad det meste af foråret og sommeren gik med i år….nemlig badet til Silvan’s magasin FORNY.

Badet har kostet lidt blod, rigtig meget sved, men vi nåede heldigvis ikke helt til tårer… Og så blev det simpelthen bare en drøm… Vi har levet med et Københavner toilet og et baderum ( som er et hjørne af køkkenet) indtil nu, og det kan godt lade sig gøre, men NU er der ingen vej tilbage…når først man har prøvet varme i gulvet…karbad…( på fødder 😉 Ohhh…yeah..) og hele den luksus der er i et NYT badeværelse, så kan man ikke gå tilbage.

Med Tommy som partner på designteamet, så bliver der ikke sparet på de lækre detaljer…og jeg må sige at den med det ekstra lag gips på væggene, for at vi så kunne lægge flisen op ad væggen, ind plan med væggen…det holder…ingen kanter hvor støv og smuds kan lægge sig…I like ! ( Skal dog siges at lige i situationen, hvor man gerne vil videre, syntes jeg at det var at gå lidt vel meget i petitesser, men jeg må krybe til korset og erkende det holder…)

Bad for Silvan.

Luksus bad, by Peekaboo design

Skydedøren derind til er lavet af en gammel fyldningsdør, og danner fin bro mellem det nye bekvemme og det gamle nostalgiske… Badekaret er hentet i en herskabslejlighed på Frederiksberg, og malet med mat tavlelak udenpå…og emaljen indeni var heldigvis helt intakt. Den gamle skolevask og fotolampen er loppefund…som giver badet lidt kant og personlighed… Over cisternen er lagt en tyk skifer plade, der matcher de super flotte gulv klinker fra Silvan. Klik her hvis du vil læse hele artiklen.

Og så kan jeg røbe at der kommer en give away med et super produkt fra SILVAN inden længe, så keep in touch !

 

5 comments

 • nadia claudi

  Hej Lene

  Det er et super flot badeværelse. Jeg har et spørgsmål, da jeg er i gang med at renovere mit køkken i en andelslejlighed på Vesterbro.
  I den forbindelse har jeg erhvervet mig en gammel skolevask, og jeg kan se, at det er en sådan, du har brugt til dit badeværelse.
  Jeg kommer nu bare i tvivl om, hvorvidt der er regler for, om en køkkenvask/badevask skal have et overløbshul? Det har skolevasken jo ikke …
  Er det en problematik, som du er stødt på?

  Tak for din tid!

  Mvh,
  Nadia

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hej Nadia
   beklager mit meget sene svar…men du har ret der er nogle regler omkring overløbshul. Men ( du må ikke hænge mig op på det ) jeg mener det er noget med hvis du har afløb i gulvet så er overløbshullet ikke påkrævet, ellers skal det vist være der…så typisk i et køkken skal det være. Men prøv lige at checke det på center for bygge og teknik.
   Og tak for rosen…og held og lykke med dit køkken…
   Venligst Lene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Birgitte

  Ser bare HELT fantastisk ud:-). Gleder meg til at se det live:-)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette Bjørnbak

  Hej Lene,

  Hvor ser det bare super fantastisk lækkert ud!
  Tænk, at det nu er færdigt og brugsklart!!!
  Jeg ville nok bruge mere tid i dette pragtfulde rum end i stuen!!
  Tillykke med det!!
  Hvornår er der housewarming i det nye baderum??

  Knus
  Henriette

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Udtrækning af en vinder !