Gør en god gerning...det tager kun 2 min.

Urban Cultivator, en køkken revolution…

Så bliver det ikke bedre…Hvis du er glad for mad, og ikke kan få det friskt nok…og salater er en af dine foretrukne spiser…så læs lige med her….den ultimative køkkengadget er kommet til Danmark.

Jeg skal snart have lavet nyt køkken og dette skab skal altså med i overvejelserne, ja, jeg ved godt, at det er lidt dyrere end de andre skabe, faktisk kommer det op på ca.23.000 kr., men hvis vi kigger på hvad man bruger på alle hvidevarerne, og hvad du sparer på indkøb af salater mange år frem, så er det vist ok.

Urban Cultivator cupboard to match your kitchen.

Urban Cultivator cupboard to match your kitchen.

Du kan dyrke forskellige varianter af urter, blomster, spirer og grønsager i sådan et skab, der har de optimale vækstforhold. Når du dyrker dem i disse skabe vokser de 3 gange så hurtigt som normalt og de indeholder 50 % flere vitaminer og mineraler.

Urban Cultivator weeds fresh to top your dish.

Urban Cultivator fresh sprouts fresh to top your dish.

Og skal man tænke på miljøet, og al den CO2 man kunne sparer miljøet for ved ikke at kører, flyve eller sejle grønsager fra A til B og i stedet dyrke lokalt, så taler vi virkelig store mængder. De har i byen Waterloo i Canada lavet et studie, hvor man forestiller sig at man erstatter alle importerede fødevarer med lokalt dyrkede, så ville man sparer næsten 50.000 ton CO2-emissioner fra transport. Det vil svarer til at man fjernede 16.191 biler fra vejene. Og Waterloo er mindre end København. Så kan man lige tænke over det ;-)…

Timm Valdimir og Køkkenchefen Kenneth Søndergaard demonstrere hvordan de i Timm Vladimir's køkken bruger Urban Cultivator.

Timm Valdimir ower of Timm Vladimirs kitchen and his chef Kenneth Soendergaard. Showing us how they use the Urban Cultivator in their kitchen.

Timm Vladimir topping the codfish with greens and oil made from the sprouts.

Timm Vladimir topping the codfish with greens and oil made from the sprouts.

Det var en udsøgt fornøjelse at sætte tænderne i SÅ friske ærtespirer og jeg kan varmt anbefale både Timm Vladimirs køkken, men bestemt også endnu et opråb for friske grønsager og mere omtanke…Tak !

TIP ! Det kan jo også dyrkes i haven, på altanen eller på taget…det er kun en frøpose fra dig …

 

 

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gør en god gerning...det tager kun 2 min.