Den gamle by og new Nordic food.

Nytår -rimer på oprydning….

Så for Søren, der er blevet ryddet op i går…og ja, jeg må indrømme vi kunne godt fortsætte, men vi stopper lige mens legen er god… Jeg er er blevet virkelig gode venner med app’en reshopper og dba, som I jo nok alle kender. Men reshopper er en app med alt til børn, så der kunne en del faktisk også ryge over. Den er super simpel at bruge, kan klart anbefales.

A new year and we need a serious cleared up that was done yesterday, I must admit we could continue, but we had to stop not to get too sentimental… I have become really good friends with the app reshopper and dba. You properply know dba, but reshopper is an app with everything for children. It is super simple to use, I will gladly recommended it.

Og så måtte vi lige en tur på losseren med et læs, hvor jeg er så glad for, at man kan sætte det i den container, hvor andre kan gå ind og hente, så føler jeg ikke, at det er så hårdt at smide ting ud.

Her et lille sneak-peak i bunken af skøn-sager i bedste retro stil, jeg satte på den blå…Det ligner lidt at jeg har en forkærlighed for de orange og røde nuancer…men tro mig, der er mere end det du ser her ;-).

Here’s a little sneak peak of the pile of retro styles, I put up for sale at dba … It looks a bit like, I have a thing for the orange and red hues but believe me, there are more colours and stuff than what you see here;-).

oprydning i retro afdelingen.

oprydning i retro afdelingen.

Rya tæpperne er skønne, og de små skamler er nogle jeg lavede til en artikel, de er super søde med gamle korsttingsbroderier på sæderne. Det er helt geniale til børneværelset, dem har jeg 3 af. Og den lille kiste er også bare sød i orange med blomstermotiv på toppen af låget. Men tiderne skifter (eller børnene får længere ben og der skal skiftes ud.) Og der er nu heller ikke noget bedre end en frisk start. Så inden længe kan det være jeg afsløre pigernes “nye” værelse i sommerhuset…og I kan helt sikkert se frem til en soveværelses make-over herfra…den kommer senere på måneden. Så der er masser af DIY inspiration på vej den kommende tid.

Rya rugs are beautiful, and the small stools are some I made for an diy article, they are super cute with old cross stitches on the seats. It is absolutely brilliant for the nursery, I have three of those. And the small chest is just sweet in the orange colour with floral motif on top of the lid. But times change (or children grow longer legs and things need to be replaced.) And what is better than a fresh start?.

And within short time, I will reveal the girls ‘new’ room in the country cottage and you can look forward to a bedroom make-over it comes later this month. So lots of DIY inspiration coming up soon.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Den gamle by og new Nordic food.