Nytår -rimer på oprydning....

Fitness prinsesse…bliver jeg nok ikke i 2016.

Men jeg har fået udstyret iorden, så jeg har alle muligheder for at blive det, men nej….det bliver ikke mit mål i 2016. Jeg vil bare gerne fortsætte med at løbe mine 5 K sådan gerne 2 – 3 gange om ugen. Og lærer at droppe undskyldningerne, som “det er for koldt”. Og netop det fik jeg testet i går, hvor jeg i frost vejr tog en løbetur i mit nye SOC Cold Condition løbetøj. Og det kunne sagtens lade sig gøre uden jeg frøs…       But I’ve got all the right equipment, so I have every opportunity to become one, but naahh …. it is not my goal in 2016. I just want to keep running my 5K 2-3 times week. And learn, that there is no excuses because it’s too cold.” Yesterday when it was freezing outside I went for a run wearing my new SOC Cold Condition tracksuit. And it could easily be done without me ice frozen

Cold condition in Copenhagen. But beautiful weather for a run in the park.

Cold condition in Copenhagen. But beautiful weather for a run in the park.

Jeg iførte mig først et lag uld…og det lyder måske ikke så behageligt, men det er FANTASTISK, kan se at der er 79% uld, 15% polyamid og 6 % elasthan i, så det kradser ikke og sidder helt tæt på kroppen pga. elasthanen. Jeg har en langærmet bluse, og en par korte leggings. Ud over det har jeg et par pants i dobbeltlag, så yderst er det en tynd vindtæt polyester og inderst et tyndt lag neoprene med en børstet overflade, der gør det super behageligt….Og så tog jeg faktisk kun en bluse med høj krave på overkroppen. Men den sidder perfekt op i halsen, der har jeg altid problemer med at holde mig varm, og så ender jeg med ondt i halsen…det er jo ikke meningen. Og så selvfølgelig en god hue og ikke mindst mine nye handsker, som er top geniale med dupper på pege og tommel finger, så jeg stadig kan styre min telefon.

First I put on a layer of wool … and it might not sound very pleasant, but it is FANTASTIC, it is 79% wool, 15% polyamide and 6% elastane, so it does not scratch and due to the elasthanen it fits close to your body. I have a long-sleeved blouse, and a pair of short leggings. Over this I wear a pair of pants in double layers, outerlayer is a thin windproof polyester and inside a thin layer of vlise with a brushed surface that makes it super comfortable …. And on top I was wearing only a blouse with high collar. It fits perfectly on my neck, where I always have trouble keeping warm, and end up with a sore throat … and that’s not the intent. And then, of course, a warm hat, and offcourse my new gloves. They are top genius with studs on the pointing finger and thumb, so I can still manage my phone.

Stadium Cool Condition Running.

Stadium Cool Condition Running.

Hvilket også var ret vigtigt, da jeg også har nyt headset, der også skulle testes…Jeg er vildt glad for Jabra’s trådløse headsets, men jeg har haft lidt problemer med at mine ører er lidt små, så det har været svært at holde dem fast i ørerne. Så selvom dette par er mere synligt, fungere det bedre for mig. Jeg bruger også indimellem deres app sport life, som kan alt man har brug for, og lidt til…                                                             Which was important, since I also had a new headsets be tested … I’m really happy for Jabra‘s wireless headsets, but I have had some problems with my ears are a little small, so it’s been hard to keep those stuck in your ears. So even though this pair is more visible, it work better for me. I sometimes use their appsporting life”, which has all that you need, and even a bit more

Jabra sport pace Wireless earbuds and soc gloves that can control my Samsung S6 Edge without taking them off.

Jabra sport pace Wireless earbuds and soc gloves that can control my Samsung S6 Edge without taking them off.

Håber det har inspireret dig til at komme derud – i kulden og få varmen, Rigtig god tur!

Hope this has inspired you to get out for a run  in the cold to get warm!

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nytår -rimer på oprydning....