Second hand sports gear.

Juice, er det nye grønt.

Jeg var så heldig at få en Wilfa Juice Master i julegave, den havde jeg virkelig ønsket mig længe, så jeg er i fuld sving med at eksperimentere…og jeg er VILD med det.

Jeg har kigget i Louisa Lorang’s juicebøger, for lige at forvisse mig om, at jeg ikke gør noget forkert, men ellers er jeg bare ude i, at ALT kan presses…Holder mig dog fra sushi juice…bare for en sikkerheds skyld.

I was lucky to get a Wilfa Juice Master for Christmas, that had been on my wishlist for a long time. So now I am trying out all kinds of juices and I’m crazy about it.
I have checked out Louisa Lorang‘s juice books, just to reassure myself that I was not doing anything wrong. But I try everything and love that I get a chance to experiment in the kitchen juicemaster

Men min juiceMaster æder alt med største velbehag, så jeg tømte i går grønsagsskuffen for kål og selleri. Så fandt jeg lidt frugt, som også trængte til at blive spist. En mango, to kiwier, to små æbler, en lille knold ingefær, en lime og en appelsin. Jeg skræller det meste og skære det i store stykker, og så ellers bare i maskinen. Og så havde jeg et brev Pukka Wheat Grass Juice powder. Det er pulver du kan blande i vand eller, som her i juice. Hvedegræs indeholder  vitaminer, mineraler, aminosyrer, proteiner og antioxidanter. Det er en af de mest nærende fødevarer i verden, så den skulle også i. Men det bedste er, at man jo bare kan prøve sig frem, og få de lækreste, nærende og sunde drikke.                                                                                                                  But my juice master eats everything with great pleasure, so yesterday I emptied the vegetable drawer for cabbage and celery. Then I found some fruit, which also needed to be eaten. One mango, two kiwis, two small apples, a small tuber ginger, a lime and an orange. I peel the fruit and cut it into large pieces and then just in the machine. And then I had a letter of Pukka Wheat Grass Juice powder. You can mix this powder in water or, as here in juice. Wheatgrass contains vitamins, minerals, amino acids, proteins, and antioxidants. It is one of the most nutritious foods in the world, so I added that. But the best part is, that you can just try different fruits and veggies, and get the most delicious, nutritious and healthy beverage.

fruit and veggies

Min juice i dag endte som en græsgrøn frisk sag.                                                          My juice today ended up as a fresh green beverage.

Juicy New Year 2016.

Juicy New Year 2016.

Grønt er farven i interiør branchen og bestemt også i mit køkken i 2016. Her får I også Dyrups bud på farven for 2016.

Green is the color of the interior industry and certainly in my kitchen in 2016. below you can see Dyrup’s color of the year 2016.

Dyrups bud på årets farve 2016. Dekalder den Aleo Vera

Dyrups bud på årets farve 2016. De kalder den Aleo Vera.

2 comments

 • Erik Skriver

  Jeg har prøvet mange gange med æbler og blød frugt, men det kan altså ikke laves på en juicemaster.
  Det er ærgerligt. en saftpresser som kan klare disse ting kigger jeg stadig efter.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • hej Erik
   hvad mener du med blød frugt ? Jeg har kørt temmelig modne mango frugt og diverse citrus frugt gennem denne Wilfa…det er ikke noget problem. Jeg køre også æbler igennem uden problemer, så jeg ved ikke helt hvilken juicemaster du har, men denne fra Wilfa har ikke problemer med det. Den kan jeg varmt anbefale.
   Venligst Lene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Second hand sports gear.