Linolie maling - holder i længden.

Sund livsstil !

Make a nutritious juice from what you got in your fridge.

Make a nutritious juice from what you got in your fridge.

Nu er vi ved at være tilbage på job og jeg fornemmer, at jeg ikke er den eneste der trænger til at komme tilbage i en god trænings-og kost rutine.

Now everybody is getting back at work and I feel I’m not the only one who needs to get back into a good training and diet routine.

MY FAVORITE JUICE.

Så jeg vil lige give jer opskriften på en af de juicer jeg ofte laver, fordi den er sund og nærende. Det er ting der ofte ligger i køleskabet og så mætter der rigtig godt. Easy  peacy.

So I’ll just give you the recipe for one of the juices I often make, because it is healthy and nutritious. These are things which you often have in the refrigerator. And the juice are very filling, so you may use it as a snack during the day. Easy peacy.

Du skal bruge / all you need is:

4 æbler / apples

2-3 appelsiner / oranges

4-6 gulerødder / carrots

en lille klump ingefær på størrelse med en tommelfinger / a small lump of ginger the size of a thumb.

This is what you need for the juice.

This is what you need for the juice.

Novis Vita Juicer ready for the oranges. This machine has 4 functions and one of them is this citrus squeezer.

Novis Vita Juicer ready for the oranges. This machine has 4 functions and one of them is this citrus squeezer.

Sådan laver du den / how to make the juice.

  1. Skær æbler og gulerødder i store stykker og kom dem i juiceren med centrifuge delen på. Vi bruger Novis Vita Juicer fordi den har både centrifugen og citruspresseren.Cut the apples and carrots in large lumps and put them in the centrifugal part of your juicer. We use the Novis Vita Juicer because it is able to both do the centrifugal for the vegetables and the citrus part for the oranges.
  2. Når alle grønsager er kørt igennnem incl. ingefæren, så sætter du citruspresseren på maskinen og skære dine appelsiner i halve og presser dem. When all the vegetables have been through the centrifugal incl. the ginger, you add the citrus cone to the machine and cut your oranges in half and presses them.
  3. Nu skal du blot røre lidt i saften og hælde den i dit glas eller som her drikkeglas. Dette kan du sagtens selv lave af et oliven glas, et stort bor og et festeligt sugerør. Dette sugerør er fra Søstrene GreneNow you just stir a little in the juice and pour it into your glass or as here drinking glasses. That’s an easy DIY for you. You can make it from an olive glass, a large drill and a festive straws. These straws are from Søstrene Grene.

    The juice, ready to go.

    The juice, ready to go.

DIY drinking glass with lid and straw.

Disse glas, der er super gode udenfor, da hveps og andet kryb ikke kan komme ned i ungernes glas. De er lette at lave du tager bare et 10 mm bor og mærker midten af låget af og borer med en bormaskine et hul. Slib kanterne lidt med sandpapir, vask glasset helt. Skru låget på igen og sæt sugerør i. Og Voila så let kan du masseproducerer drikkeglas til sommerens søde drikke og undgå dyr i. Sugerørerne kan du finde hos Søstrene Grene.

These glasses are super practical outside as wasps and other vermin can not get down in the kids glass. They are easy to make, you take just a 10 mm drill and marks the center of the lid and drill a hole with a drilling machine. Sand the edges slightly with sandpaper, wash the glass. Screw the lid back on and put straws in. And Voila, that is how easy you can mass produce jug for summer drinks and avoiding animals in it. The straws you can find at the Søstrene Grene.

Flora when she had her glasses periode. Drinking glass with striped straw.

Flora when she had her glasses periode. Drinking glass with striped straw.

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Linolie maling - holder i længden.