5 øko beauty produkter

Margarita with watermelon.

watermelon margarita...my new favorite drink.

watermelon margarita…my new favorite drink.

Dette er blevet sommerens favorit drink….den smager himmelsk og du skal blot passe på ikke at lave for mange, for de smager så godt, at det kan være svært at stoppe. Den er lavet af vandmelonssaft, margarita mix og tequila.

Og her kommer Novis Vita juiceren i sving igen…til vandmelon saften bruger du ½ vandmelon, skær den i store stykker og skær den grønne skal af. sæt centrifugen på, og kør stykkerne igennem til en dejlig saft.

This has been this summer’s favorite drink …. it tastes heavenly and you just need to be careful not to make too many, because they taste so good that it can be hard to stop. It is made of watermelon juice, margarita mix and tequila.

And here I use the Novis Vita juicer again … to make the watermelon juice use ½ watermelon, cut into large pieces and cut off the green shell. Add the centrifuge to the juicer and run the pieces through the machine to get the lovely juice.

Watermelon juice made on the Novis Vita Juicer.

Watermelon juice made on the Novis Vita Juicer.

Recipe for the margarita mix.

Men for at lave margarita skal du bruge en “margarita mix”. Den vil jeg her give dig opskriften på.

But to make margarita you will need a “margarita mix”. And here comes my recipe.

Du skal bruge / you will need:

4 lime frugter / lime fruits

100 g sukker / sucker

2 dl. vand / water

Nu sætter du citruspressen på juiceren, og presser dine lime frugter, så al saft kommer ud. Hæld vand og citrussaft i en høj skål, og tilsæt sukkeren. Pisk nu sukkeren sammen med saften, så den bliver helt opløst. Jeg brugte en stavpisker. ( ellers kan du opvarme vand og sukker sammen og opløse sukkeren på den måde, så skal du blot lade det køle før du tilsætter limesaften.) Denne margarita mix kan du bruge til alle typer margarita’s.

Add the citrus press to the juicer, and squeeze your limes, so you get all the juice. Add water and citrus juice in a high bowl and add the sugar. Now whip the sugar with the juice, so that it is completely dissolved. I used a hand whisk. (Otherwise you can heat the water and sugar together and dissolve the sugar in this way, if you do that let the sugarwater cool before adding the lime juice.) This margarita mix can be used for any type of margarita’s.

your ingrediens for the margarita mix.

your ingrediens for the margarita mix.

The margarita mix is beeing whisked.

The margarita mix is beeing whisked.

All the ingrediens for the watermelon margarita.

All the ingrediens for the watermelon margarita.

Recipe for your drinks !
Sådan mixer du din vandmelons margarita til 4 glas:
How to mix your vandmelons margarita for 4 glasses:
1 dl. margarita mix / margarita mix
1 dl. tequila / tequila
2 del. vandmelon juice / watermelon juice

Add sugar to the glasses and icecubes to make them look even better.

Add sugar to the glasses and icecubes to make them look even better.

Du kan toppe drinken med en sukkerkant og en isterning med lidt røde bær. Isterningerne viser jeg her hvordan du laver.
You can serve the drink with a sugar rim and an ice cube with some red berries. I show you here how you make the icecubes.

Enjoy !

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 øko beauty produkter