Dagens DIY i Politikken.

Dagens suppe.

Der er ikke noget bedre på denne årstid end suppe, derfor er det højsæson for min Philips Soup’er. På hverdage hvor alt gerne må tage den halve tid er den simpelthen et hit. Og så er det også rart at få en sund mad i denne måned, hvor fristelserne for skøn konfekt er stor. Du skal bare skære din grønsager, lave en hønsekøds bouillon og komme det hele i maskinen vente 23 min. og så er den klar….det bliver ikke lettere. Se opskriften sidst i indlægget.

Easy peacy leek/potato soup recipe

Easy peacy leek/potato soup recipe

Jeg har serveret den i en skål fra Broste Copenhagen X Grød. Kobberskeen er fra Gense og desværre ikke længere i produktion. det hele står på en af Arttiles smukke store 30 x 30 fliser, som jeg bruger til alt i køkkenet. De er skønne at anrette på, bruge som skærebræt eller bare have krydderier stående på….god julegave idé ;-). Smørskålen er vintage og fra Bing og Grøndahl.

Drik masser af Matcha og få rigeligt med antioxidanter i vinterhalvåret.

Drik masser af Matcha og få rigeligt med antioxidanter i vinterhalvåret. Her er suppen varmet i den nye kasserolle fra Eva Solo – Nordic Simplicity. de har lavet en serie gryder og pander i et letvægts materiale som ligner støbejern. De har lavet en fin kombination af det og nordisk træ…Jeg er helt vild med den serie. 

Jeg fik til frokosten en kold matcha te med mint fra Nordic Tea Firm, for at booste mit immunforsvar nu, hvor alle lægger sig med forkølelse, prøver jeg at styrke kroppen med matcha. Udover at styrke immunforsvaret, er matchaen også fyldt med antioxidanter og det giver dig et naturligt energi boost. Nordic tea firm er et nyt dansk firma der laver kolde te drikke uden sukker tilsat. De brygger alle deres tedrikke på te ekstrakter, hvilket gør at de undgår at opvarme teen under fremstillingen og dermed bevare de naturlige smagsvarianter.

Philips soupmaker is the easiest way to make a healthy lunch.

Philips soupmaker is the easiest way to make a healthy lunch.

Porresuppe med kartofler.

2 stk porrer

100- 150 g kartofler

1 mellem størrelse løg

2 fed hvidløg

750 ml hønsekøds bouillon

salt og peber efter smag

Sådan gør du:

  • rengør porrerne og skær dem i skiver ca. 3 cm.
  • skræl kartoflerne og skær dem i store tern.
  • kog 750 ml vand og udrør 1,5 bouillon terninger i vandet.
  • Skær løget i store tern.
  • skræl 2 fed hvidløg og kom det hele i din suppe maskine. Tænd på suppeknappen, og lad maskinen gøre arbejdet, 23 minutter efter vil den bippe og suppen er klar til servering.

Så bliver det ikke lettere.

 

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Dagens DIY i Politikken.