Kom og mød mig...

Hvad er fashion ?

Nicholas Nybro nude sponge dress or something from his SS18 collection shown at Copenhagen fashion week.

Nicholas Nybro nude sponge dress or something from his SS18 collection shown at Copenhagen fashion week.

Og hvad skal vi med mode?

Hvorfor skal vi alle følge de samme tendenser og skifte garderoben hver halve år (og for nogens vedkommende oftere) Jeg glæder mig hver gang til nogle få shows under modeugen, som tydeligvis også stiller sig selv disse spørgsmål. I år havde Nicholas Nybro valgt at fokuserer på kroppen og tidens kropsforskrækkelse eller måske de ublu idealer medierne (læs modemagasinerne) vælger at bruge på deres sider. Derfor var hans modeller alle aldre, farver og former. De var sågar nøgne nogle af dem…

Beautiful draping suited the surroundings very well at " Kongernes Lapidarium i Christians d. 4's bryghus."

Beautiful draping suited the surroundings very well at ” Kongernes Lapidarium i Christians d. 4’s bryghus.”

Design der holder.

Jeg er jo kæmpe fortaler for en bæredygtig tankegang og derfor ser jeg Nicholas Nybro’s kollektion og show, som et kærkomment “vink med en vognstang” om at kigge på hvad vi køber og se på om det har en holdbarhed, så vi vil tage det frem igen om 5 år. Han følger ikke trendbureauernes dikteren omkring hvilke farver vi nu skal bruge eller hvilke temaer det skal rettes ind efter, eller om silhuetten er slank eller rund. Han designer tøj til personer, vi så det da Ghita Nørby stillede til hofbal hos dronningen i en af Nicholas Nybro store volumiøse kjoler, den var perfekt til hende og hun bar den, som den diva hun er…Helt perfekt match.

Check out the colour scale, so fantastic with this models hair...it's all in the detail.

Check out the colour scale, so fantastic with this models hair…it’s all in the detail.

Han går sin helt egen vej..

Dette show gav os alle stof til eftertanke og refleksion. Jeg har dyb respekt for hans arbejde som jeg er sikker på ikke bringer ham millioner på kontoen, men han står ved hans stil og lader sig ikke styre af en salgsafdeling der hellere vil sælge den model der solgte godt sidste sæson. Han viste med denne kollektion “the body” form, materialer og farver der ellers ikke var at finde andre steder i modebilledet…dette var hans…fordi han kan li’ det….TAK for det…min dybeste respekt !

Sidste år deltog Nicholas Nybro på udstillingen Mindcraft, det kan du læse om her.

Og jeg omtalte ham også her hvor han til SS16 havde lavet en helt igennem formidable kollektion.

Jeg bliver lige nødt til at spamme med flere billeder fra showet. For det var SMUKT med smuk på…helt igennem.

Nicholas Nybro SS18 2

Nicholas Nybro SS18 2

 

Nicholas Nybro SS18 3

Nicholas Nybro SS18 3

Nicholas Nybro SS18 4

Nicholas Nybro SS18 4

Nicholas Nybro SS18 5

Nicholas Nybro SS18 5

Nicholas Nybro SS18 6

Nicholas Nybro SS18 6

Nicholas Nybro SS18 7

Nicholas Nybro SS18 7

Nicholas Nybro SS18 8

Nicholas Nybro SS18 8

Nicholas Nybro SS18 9

Nicholas Nybro SS18 9

Nicholas Nybro SS18 10

Nicholas Nybro SS18 10

Nicholas Nybro at the end of the show came out nude.

Nicholas Nybro at the end of the show came out nude.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Kom og mød mig...