Bolia Design Award 2017

DIY : Rocking chair

rocking chair made from an old kitchenchairrocking chair made from an old kitchenchair

Du kan stadig nå det…

Jeg har i øjeblikket optur over hvor mange visninger min seneste video har på youtube, og på dba guide’s facebook side er det helt vildt…Jeg er som I sikkert tidligere har bemærket begyndt at lave DIY’s også til DBA guide, og de er selvfølgelig med upcycling som hovedoverskriften…hvilket jo er “MY THING”…Så hold øje med deres youtube kanal og deres facebook, der vil der løbende komme gode ideer fra mig.

Og her vil jeg da også dele nogle af dem med jer derude…Dette er som sagt storhittet…hvilket gør mig rigtig glad, da det den første video Ella har filmet, og jeg selv har redigeret…det tager mig frygtelig lang tid, men håber at I kan lide resultatet…

Det eneste du lige skal have fingre i er lidt reb, og et par kroge, og den slags er Silvan altid leveringsdygtige i.

the materials you need for this project.

the materials you need for this project.

Du kan se i videoen hvad hvordan du gør, og har du spørgsmål, så send dem endelig i en kommentar. Men den er ikke svær og kræver ikke meget mere end kørekort til en boremaskine og så er du der.slutbillede-med-text

Du kan finde flere upcyclings projekter jeg har lavet for DBA her.

Fuglehuset lavet af en gammel vinkasse PIP.

Det smukke brune marmorbord HER

Funky barbord HER ….De genudsender iøvrigt alle de “Fra Yt til Nyt” udseendelser jeg var med i i foråret nu på DR1. Og du kan finde dem her.

Men hold øje, eller tag et kig på andre af mine DIYs hvis du mangler inspiration.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

2 comments

 • Hvor er den fin!!! Må da forsøge mig med sådan en, den ville være perfekt i mit hyggehjørne i haven.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja, det må du endelig gøre…du vil blive overrasket over hvor nem den er at lave…;-)Du må endelig dele billeder…det kunne være sjovt at se ;-)…
   KNus Lene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bolia Design Award 2017