Giveaway - Skincare for the winter

DIY fjer bogmærke- søndagshygge

Det bedste i verden er at få ro og fred til at læse en god bog…..og jeg skal gerne indrømme at det sker alt for sjældent for mig….måske også fordi jeg har lidt for meget krudt i rumpetten. Men men….det er søndag og her er en skøn lille DIY, du nemt kan lave på en times tid. De er supersøde som ekstra gave til veninden, der skal have en god bog i fødselsdagsgave. Det er en fantastisk værtindegave, og læser du ikke så meget, så kan du også sætte en vindseltråd i midten og bruge dem som pynt på en gren nu til påske.

DIY feather bookmark made of old jeans

DIY feather bookmark made of old jeans

The Feather DIY and how to make it.

Til denne DIY har du egentlig bare behov for

-et par gamle jeans

-lidt natursnor

-blå tråd

Værktøj:

en saks og symaskine 2018-03-11-16-14

Sådan gør du:

Klip en fjerform ud af dit jeans stof.

Zigzag med en kort stinglængde en snor på midt i fjeren.

Klip den af, så den har lidt længde i øverste ende og passer ved spidsen af din fjer.

20180311_161451

Nu skal du have trævlet stoffet op. Det gør du med en nål, og trækker de vertikale tråde ud en for en. Start yderst på hver side af midtersnoren. Hvis du vil bruge dem som pynt på en gren, skal du have en vindseltråd ind sammen med natursnoren.

Flere påske DIY’s

Rå påskeæg til dig der ikke er til det pusse-nuttede  Cool-eggs-for-your-easter-decor

Og et par ret søde ideer til borddækningen i påsken Læg-et-sødt-æg

Du kan også lave en ret fin wall hanger med fjer  Pink-påskepynt

20180311_161629 20180311_161704 20180311_161901Dette er en god gaveidé til læsehesten, eller du kan varierer den og lægge en ståltråd i midten sammen med snoren, så kan de formes som du har lyst til og hænge dem på grene nu til påske.

2018-03-11-10

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Giveaway - Skincare for the winter