DIY-Costumize your glass cabinet.

Warm Nordic- nyt dansk interiørbrand

De har nu været on-line i måneds tid, og jeg var med da Frantz Longhi og hans ambitiøse team bag Warm Nordic præsenterede produkterne “live”. Begivenheden fandt sted i centrum af København i Nordea’s gamle lokaler…Nogle lokaler der senere vil komme til at huse en Paustian butik, og lokaler man ikke i sin vildeste fantasi havde forestillet sig lå bag den lidt anonyme facade i Niels Hemmingsens Gade….Jeg havde i hvert tilfælde aldrig set dem før og blev fuldstændig bjertaget af deres rå og pompøse skønhed, og jeg håber virkelig ikke de piller ved særlig meget, for det er en helt unik location.

The danish design classics from Warm Nordic, displayed in the historic building in the city center of Copenhagen.

The danish design classics from Warm Nordic, displayed in the historic building in the city center of Copenhagen.

Hvad er Warm Nordic.

Warm Nordic er et on-line design brand, der henter nogle af de danske designklassikere frem fra skuffen og får dem bragt til live igen…Det er hovedsageligt designs fra 50’erne og 60’erne. Manden bag er Frantz Longhi, der driver en energirådgivningsvirksomhed med over 100 ansatte, er bestyrelsesformand og hovedejer af designvirksomheden Kähler, og senest har han overtaget styringen af møbelkæden Paustian. Han har en stærk passion for design. Han har indrettet Kählers restauranter med design ikoner fundet på auktioner. Sidenhen har han fået foresprøgelser på, hvor man kan finde disse møbler og lamper. Dette resulterede i hans idé, at få fat på nogle af disse arkitekter eller deres familier, og spørge om lov til at lave nogle af disse smukke klassikere igen. I tæt samarbejdet med dem, har han nu videreført deres design. Han har samlet en stor kollektion af smukke ikoniske møbler og lamper.

Læs også om et andet dansk brand der fokusere på god kvalitet til en fair pris dansk-design-til-folket

Franz Longhi tells us about the idea behind Warm Nordic.

Franz Longhi tells us about the idea behind Warm Nordic.

De findes on-line

Warm Nordic gik on-line med deres kollektion d. 22 Marts i år, og har dermed været igang i lidt  over en måned. De viste kollektion “live” for pressen samme dag og siden påsken i år har den også været at finde i Paustians butikker. Så vil du gerne se og mærke møblerne, så smut en tur forbi Paustian. De er virkelig turen værd. Men du kan altid starte med en tur på nettet, hvor du også kan finde hele kollektionen, som løbende bliver udvidet. Jeg er personligt ret vild med deres lamper, de er virkelig æstetiske.

I would love to have this standing lamp in my livingroom...

I would love to have this standing lamp in my livingroom…I love the little table for your cup of tea.

Designs fra en svunden tid mixet med et moderne formsprog.

Der er et tydeligt 50’er formsprog i de ældre designs fra arkitekter og designere som Hans Olsen, Knud Færch, Svend Aage Holm-Sørensen og Arne Hovmand-Olsen. De komplementeres rigtig fint af nyere design af unge design talenter som Studio Føy, Isabel Ahm, Welling/Ludvik og Rikke Frost. Derudover arbejder Warm Nordic også med kunstnere som Jacob Hermann og Gunnar Cyrén.

Beautiful lamps from Warm Nordic designed by Svend Aage Holm

Beautiful lamps from Warm Nordic designed by Svend Aage Holm Sørensen.

Pendants designed in the 50'ies produced today by Warm Nordic.

Pendants designed in the 50’ies produced today by Warm Nordic.

De nye designs vinder på deres klare farvevalg og voluminøs form. Jeg syntes de lykkedes rigtig godt, når de gamle designs bliver sat sammen med de nye, det giver de ældre designs noget friskhed , og de moderne design lidt mere kant. Jeg forelskede mig totalt i denne lænestol.

Some of the modern designs from Warm Nordic

Some of the modern designs from Warm Nordic

Men der var så mange fine designs, så det var svært ikke at blive totalt fascineret og begejstret…så her kommer et lille udvalg af billederne fra dagen…så du også kan lade dig forsvinde ind i en drømmeverden med højt til loftet, marmor på væggene og omgivet af de smukkeste møbler.2018-03-22-11-212018-03-22-11-172018-03-22-11-162018-03-22-11-372018-03-22-11-162

Lad mig høre hvad du mener om re-lanceringer af design klassikere

Vi har efterhånden set en del klassikere bliver taget frem igen og lavet i nye materialer, farver eller bare fundet frem så vi igen kan nyde synet. Men er det blevet for meget, har vi behov for at lade de unge nye designere komme til med andre former, nye materialer måske mere teknologiske løsninger og skabe ny design æra….eller hvad tænker du ??? Det kunne være super spændende at høre jeres mening, så byd ind i kommentarfeltet. Glæder mig til at høre fra dig !

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY-Costumize your glass cabinet.