Fashion week - the light version

Fashionweek & lifestyle

That vase is a must-have....from the new Paul Smith store in Copenhagen.

That vase is a must-have….from the new Paul Smith store in Copenhagen.

Mode og livsstil hænger tæt sammen, når en farve rykker i moden kommer den også på de nye sofaer. Jeg har kigget lidt på noget af det der blev vist under modeugen, som var mere livsstil og interiør end fashion.

På med løbeskoene og frem med kamera.

Modeugen er altid et tilløbsstykke og alle brands kæmper om pressen og bloggernes gunst. Og man skal virkelig have den gode koordinering og løbeskoene på, for at nå bare en brøkdel af de spændende events, shows og messer der foregår rundt i byen. Jeg var lidt rundt og nåede slet ikke hele vejen rundt, men af det jeg så, var dette nogle af mine favoritter, som måske mere høre under interiør.

the colourcombinations in the store had been inspired by the danish artist Poul Gernes.

The colourcombinations in the store had been inspired by the danish artist Poul Gernes.

Kongen af striber åbner butik i Københavns centrum.

Jeg var til åbningen af den nye Paul Smith butik i Christian IX’s gade 2. Det var super hyggeligt…og sørme om ikke Sir Paul Smith kom forbi. Og nu er jeg faktisk ikke typen der ynder at belemre den slags kendisser med selfier og spørgsmål som “hvad syntes De så om København?” Men her følte vi nærmest vi blev bedt om det, da hr. Smith kækt kom og spurgte “So what are you ladies up to?” Så er vi jo høflige og blev også, som nok de fleste andre der har mødt ham, charmeret af hans umiddelbare nysgerrighed. Og vi fik en interessant snak med ham om København og kunst, da han som bekendt er en passioneret kunstsamler. Derudover har han nogle kunstværker til salg i butikken…Dog ikke dansk kunst endnu…men det kan være det kommer. Interiøret i butikken er inspireret af Pauls dristige brug af farver og hans beundring for den danske kunstner Poul Gernes. Om natten vil der bringes liv til butikken med en række animerede lysinstallationer. Lige nu har butikken også udover Paul Smiths herre og dame kollektion et udvalg af cykelhjelme lavet i samarbejde med Kask og nogle farverige arkitekt lamper fra firmaet Anglepoise, hvor også Paul Smith har været indover.

Sir Paul Smith and I after a fun chat .

Sir Paul Smith and I after a fun chat .

This Cactus in ceramic is also for sale in the store. It is a special limited edition of the iconic Gufram Cactus. Gufram & Paul Smith Psychedelic cactus combines Gufram's irrelevent coat hanger with the unmistakable colourful pattern of Paul Smith.

This Cactus in ceramic is also for sale in the store. It is a special limited edition of the iconic Gufram Cactus. Gufram & Paul Smith Psychedelic cactus combines Gufram’s irrelevent coat hanger with the unmistakable colourful pattern of Paul Smith. There is only made 169 of them.

Læs også hvad Alexander Gram skriver om butikken her.

Plakater med afsæt i modebranchen.

Darling creative studio X Paper Collective holdt et fint event på toppen af København, i et koboltblåt lokale hos hotelkontoret Matrikel 1 på Højbro Plads i hjertet af København. En helt igennem skøn lokalitet. Det blå lokale gad jeg faktisk godt bo i…Og de fine plakater som Henrik Bülow, Naja Munthe og Uffe Buchard havde lavet måtte gerne blive på væggene…

The flowerposters by Uffe Buchard x Paper collective shown during the fashion week.

The flowerposters by Uffe Buchard x Paper collective shown during the fashion week.

Uffe Buchards billeder var skønne blomsterbilleder fra hans bog Blomst, de ligner nærmest klassiske blomstermalerier. Naja Munthe havde lavet nogle collage-ligende billeder med en snert af safari over sig.  Henrik Bülow’s billeder var super enkle modebilleder der var lækkert farvekoordineret, de emmede af sex på en lækker sofistikeret måde.

Naja Munthe's collage posters for paper collective.

Naja Munthe’s collage posters for paper collective.

One of Henrik Bülow's posters.

One of Henrik Bülow’s posters.

Når moden bliver outdoor living.

Jeg løb ind i det japanske brand Snow Peak, som straks fangede min interesse….og det er jo egentlig ikke fordi jeg er bjergbestiger….(kun i mine drømme) men det er bare interessant at firmaer som dette står på modemessen. Jo, de havde da også en tøj linje. Men brandets mission var oprindeligt at lave det bedste bjergbestiger udstyr. Og jeg tror ikke der er noget mere fashionabelt idag end at være i ét med naturen. At dyrke sine egne afgrøder, at trekke og bo mere primitivt i ødemarken, der hvor ingen andre kommer. Den tendens er ret markant, så vi vælger tøj der er i naturmaterialer eller genanvendte materialer. Alt dette er fordi vi er blevet bevidste om, at naturen har vi kun til låns, hvis ikke vi begynder at passe på den, vil den snart blive en seværdighed, som kun de få får at se.

Læs også om nogle af de shows jeg blev fanget af under denne modeuge fashion-week-the-light-version

From Japanese Snow Peak's exhibition at CIFF, Copenhagen.

From Japanese Snow Peak’s exhibition at CIFF, Copenhagen.

More outdoor gear for the mountain climber from Snow Peak.

More outdoor gear for the mountain climber from Snow Peak.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

1 comment

  • Hi there, yeah this post is really pleasant and I have learned lot of things from it
    about blogging. thanks.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fashion week - the light version