Fint besøg og efterårs sysler !

Give away…efterårs stemning !

GIVEAWAY tid…

Efterår = hygge i sofaen…

Give away !

Give away fra Peekaboo design

Og jeg er så heldig at kan udlodde disse super lækre puder fra Ib Laursen. Et sæt af to styk til intet mindre end to af mine læsere. Hvert sæt består af en velour pude i støvet lavendel og en hvid hør pude med “fransk” post stempel…

puder fra Ib Laursen

Skønne puder fra Ib Laursen

I forbindelse med artiklen Forlæng sommeren på terassen syede jeg en pude med fotoprint fra Stof og Stil af sten i blå/grå og sort, bagsiden er marineblå, og størrelsen på denne pude er 40 x 60 cm og fyldt med andefjer…

Pude med sten fotoprint fra Peekaboo design

Pude med sten fotoprint fra Peekaboo design

Så der er intet mindre end 3 præmier på spil…og det eneste du skal gøre er :

1 lod : Lægge en sjov lille DIY ide i kommentarfeltet ( bare beskriv med ord )…som du/I kan lide at lave her i efteråret og like eller subscribe på nye indlæg fra bloggen.

2 lodder: Lægge en sjov lille DIY ide i kommentarfeltet ( bare beskriv med ord )…som du/I kan lide at lave her i efteråret og like eller subscribe på nye indlæg fra bloggen+ deler denne give away med dine venner / læsere, hvis du eventuelt har en blog.

Vinderne bliver trukket d. 1 November 2012…og får naturligvis direkte besked, men hold øje med bloggen.

22 comments

 • Jeg er med med 2 lodder

  Jeg skal i gang med at sy en blød babybog med tryk af babyens familie på siderne, så man kan snakke om mor, far, mormor, bedstefar, onkel m.m.

  ninabayjensen@gmail.com

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Gitte Frigaard

  Min DIY er at lave flagermus af æggebakker sammen med børnene. Pynt til Halloween .Og hold da op hvor er de puder fede :O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Victoria

  http://www.blogilates.com/fashion-2/896571784
  Jeg har selv lavet det, og hængt op på min væg. Det bliver så fiint 😀

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Anna Sophie

  Jeg vil hækle en kurv i mursnor/nylonsnor til småting. Krydser fingre…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Katrine

  Jeg er ny på din blog, men hold da op, hvor er jeg glad for, at jeg fandt dig. Du er jo et inspirationsmekka med de lækre DIYs, så nu har jeg vist tanket op på kreativitetslageret til mange kolde efterårsdage. Hvad jeg selv nørder med i øjeblikket er fabrikationen af små fine kæder af lædersnor og filt i glade farver. Man tager ganske enkelt en lillebitte tot filt, svarende til en to-krone, vil jeg skyde på. Og så vikler man filten lige så stille direkte rundt om snoren og fugter den lidt med sæbevand, så den hurtigt hæfter sig fast. Sådan fortsætter man, indtil man har opnået den ønskede mængde små farvepletter. Så lader man kæden tørre, et voilà – den fineste og nemmeste jule- eller værtindegave 🙂
  Med venlig hilsen
  Katrine

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Kære Katrine
   Tak for din søde kommentar…den varmer på en kold efterårsdag ;-)…Og sikken en sød DIY er sikker på de bringer stor glæde hos mange værtinder ;-).
   Venligst Lene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Maria

  Mit DIY projekt hvert efterår er selvfølgelig roelygte produktion!!! Hvorfor? Fordi jeg ikke er amerikaner og svælger rundt i græskar-halløj, og fordi jeg er lokalpatriotisk til fingerspidserne…Go Lolland yai! 😀

  Smukke, smukke puder – dem ville mig og mine roelygter elske 😉

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Roelygter…den er ny…og virkelig sjov…tak…den ku’ jeg godt tænke mig at prøve af en dag ;-)…
   Venligst Lene

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • ketty petersen

  DIY: en efterårskrans af alt det nedfaldne, blade, kastanier, bær, sættes på ståltråd = skøn dørpynt.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Barbara

  Jeg skal igang med nogle hæklede håndklæder. Skal vel til nogle arrangementer sådan lige omkring december, så skal man vel have værtindgaver med…

  http://fruobenhaupt.blogspot.dk/2012/09/endnu-et-hklet-handklde.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jamen der er jo kastanje tid så herhjemme har vi lavet kastanje dyr af kastanjer og tændstikker og spindelvæv, hvor man sætter tændstikker i en ring rundt om kastanjen og snor tråd rundt om!
  Ellers er der perleskåle som der ligger en DIY til på min blog!
  Jeg napper 2 lodder og krydser fingre!

  Kig forbi min giveaway

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jeg vil meget gerne deltage med 2 lodder om de fine præmier. 🙂

  I efteråret her bruger jeg gerne “Greengate” til og fra kort, som jeg klipper til og limer på tændstikæsker. Hyggeligt og nemt.

  Kram Birgitte

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min bedste diy i efteråret er at lave kastaniedyr. Det er simpelthen bare noget af det sjoveste 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • nana pankalla

  Er vild med alt der kan tilføjes nitter i 🙂
  Har liket 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Da jeg var barn fik min mor til jul de smukkeste hjemmelavede engle til at hænge på juletræet. De var lavet af pasta og sprøjtet med sølv- og guldlak. I mange år spøgte de i hovedet, og sidste år besluttede jeg at NU skulle det være. Desværre tog projektet meget længere tid end beregnet, så jeg fik ikke lavet nær nok. Så nu skal det være – i år skal træet have engle nok! 🙂

  Se evt. mit DIY-indlæg om fremgangsmåden her: http://line-walking-on-a-thin-line.blogspot.dk/2011/12/hng-engle-pa-dit-juletr.html

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • stephanie

  Min nyeste idé til den i forvejen lange liste af diy-sager, er at jeg vil male patentglas med tavlelak – så man kan skrive hvad der er i – og skifte teksten efter behov 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • BETINA ZACHARIASEN

  Sikke nogle smukke smukke puder…Må da lige være med på 2 lodder…Har ingen blog, men deler på FB, håber det tæller med..;O)

  Har et lille DIY projekt i form af en make-over af en kommode…Har købt de fineste hvide greb med sorte stjerner på som skal monteres og så skal den males i en skøn petrol farve..Den bliver så flot..;O)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe Kvist

  Hæ hæ hermed lægger jeg et lod i kurven om de fine puder (o; Dejlig weekend til alle ..

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Min bedste DIY ide var dengang jeg besluttede mig for, at sy mon egen kjole til en gallafest. Den var creme farvet med etager igennem hele kjolen. Den var ret svær at sy, men fordi jeg tog mig sammen og sagde jeg vil det her, så lykkedes det. Jeg har den selvfølgelig stadig i dag og kigger tilbage på den med gode minder.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor er de puder fine 🙂
  Jeg er slet ikke god til DIY 🙁 Men jeg vil gerne deltage alligevel 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Kristine

  Hej og sikke en flot præmie! Den ville jeg rigtig gerne have fingrene i 😛

  Jeg deler denne på min blog ( http://www.den-lille-blomst.blogspot.dk ) og deltager med 2 lodder!

  Min lille DIY som jeg skal lave dette efterår:

  Jeg har netop bestilt mit første mønster fra Stof&Stil på en Mini ShoppingBag. Desuden var jeg i Ikea og købe stof til den. Det er første gang jeg nogensinde skal prøve at sy på symaskine efter jeg havde håndarbejde i skolen så ser virkelig frem til at komme igang.

  Kærligst Kristine

  Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fint besøg og efterårs sysler !