DIY filigran ornament in 3 minuts.

Stjernestøv over Nytårsbordet !

Den sidste julefrokost er ved at være ovre og vi skal tænke på NYYYTTTÅÅRRR !!! Og derfor vil jeg de næste par dage give dig tips til at lave et smukt Nytårsbord…Jeg vil starte med den fine stjernehimmel, som du let laver med glitter og glimmer karton.

DIY starry sky as centerpiece for your New Years eve tablesetting.

DIY starry sky as centerpiece for your New Years eve tablesetting.

De daler smukt ned fra loftet…stjerner i glimtende guld og sølv og danner en unik dekoration på nytårsbordet…Lav en uforglemmelig oplevelse for dine gæster med denne smukke dekoration. De kommende dage viser jeg hvordan du laver de andre ting til bordet så “stay tuned” hver dag kl. 10 kommer der en ny DIY til bordet.

Lad stjernerne gå igen som bordkort, og den smukke kombination af guld og sølv ser fantastisk ud som nytårs hatte.

Skal der lidt sjov på bordet er de søde blæsere rigtig fin pynt på bordet, hold det hele i guld og sølv så stuen glimter smukt. Og når du køber kartonen, så køb rigeligt så du har til alle tingene.

Stjernehimlen.

Dette skal du bruge :

Karton med print på begge sider i guld og sølv. Det er ret flot med noget karton med mønster præget i, og hvis det kun har print på den ene side, så kan man jo lime to sammen. (Søstrene Grene, CC Hobby og Panduro hobby har det)

Metal ring dia. ca. 25 cm. (Søstrene Grene)

Hvid tråd

En limstift hvis noget karton skal limes sammen.

En stjerne udstanser til de mindste stjerner. (den har Søstrene Grene,  den kan undværes, men man bliver hurtigt glad for dette værktøj. )

 Sådan gør du :

 

  1. Start med at tegne skabelonerne af stjernerne op på bagepapir. Kalkér dem over på kraftigere karton, klip dem ud, så du har dem som skabeloner.
  2. Nu skal du have klippet alle stjernerne. Du skal bruge 20 af de store stjerner, 24 af de mellemste stjerner, 20 af de små og 8 af de helt små.
  3. Du skal lave 8 strimler med stjerner. Start med de store for oven. Husk at trække ekstra tråd ud af maskinen inden du begynder at sy dem sammen, så du har noget at hænge dem op med. Og så syr du ellers ned midt igennem stjernerne 2 store, med cirka 6 -7 cm mellem hver stjerne, og herefter 3 mellem stjerner, og så 3 små og til sidst en lille bitte til at slutte af med.
  4. Og den næste laver du på samme måde, her tager du blot i stedet for 2 store tager du 3 store, stadig 3 mellem og så 2 små og slutter også af med en lille bitte for enden. På den måde får du hver anden lidt længere end de andre. Og så passer det med at der er til 8 stjerne drys.
  5. Når alle er syet sammen, hænger du ringen op så den hænger lige og hvor du gerne vil have den. Så skal hver stjerne drys bindes på ringen med lige mellemrum og skiftevis dem med 2 og 3 store stjerner.

    Template for the stars.

    Template for the stars.

 

TIP :

Du kan eventuelt sætte en fatning og pære i, og få dekorationen til at fungere som lampe, men være opmærksom på, at stjernerne ikke er for tæt på pæren, så de ikke bliver for varme.

Dette er et super flot alternativ til en blomster dekoration midt på bordet, og på bordet er der masser af plads til alle nytårsbordets glæder.

Vi har til nytårsbordet valgt at bruge stellet Platinum fra Royal Copenhagen, rød- og hvidvins glassene er fra Holmegaard og hedder Fontaine Champagne glassene er fra IKEA. Sølvbestikket fra Georg Jensen hedder dobbeltriflet.

 

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY filigran ornament in 3 minuts.