DIY Nytårs sjover.

Easy peacy bordkort til Nytårsbordet.

Da du sikkert har masser at tænke på i dag…det kunne jo være der er et nytårs out-fit der skal sidde lige i skabet, og så er der jo også en middag der skal serveres ved dit fine bord. Så det sidste jeg her vil vise er bordkort, og de er ret lette at lave. Så du kommer ikke til at stresse med dem til sidst. Men der er ikke noget bedre end at komme til en fest, hvor værten har tænkt over hvordan gæsterne sidder bedst…lærer nye mennesker at kende, og som vært ved du lige præcis hvem der vil have en masse tilfælles, så du kan skabe et bord der syder af masser af god energi, og nye bekendtskaber.

DIY Place cards for the New years table.

DIY Place cards for the New years table.

Stjerne bordkort !

Med stjerner som tema for borddekorationen kan de ikke gøres mere enkle og stadig super smukke. Det smukke glimmerkarton er perfekt til dette bord.

Du bruger skabelonen til den store stjerne og den til den lille fra stjernedrys dekorationen. Så har du let og hurtigt bordkort der matcher dit bord superflot.

Dette skal du bruge :

Karton sølv glimmer printet på. (søstrene Grene)

Hvidt kopipapir.

En sort kalligrafi tusch. ( Panduro Hobby)

Limstift eller lidt skolelim.

En hobbykniv. 

Sådan gør du :

 

  1. Klip det antal store stjerner, som du har inviteret gæster i sølvglimmer kartonen, og det samme antal små hvide papir stjerner.
  2. Klip eller skær et snit i sølv stjernerne, som vist på skabelonen.
  3. Skriv navnene på gæsterne incl. digselv på de hvide stjerner.
  4. Lim nu de hvide stjerner ovenpå sølvstjernerne.
  5. Så skal de bare placeres på glassets kant og alle ved hvor de skal sidde.

    Template for the place cards.

    Template for the place cards.

TIP :

Vær forsigtig når du klipper snittet til at sætte på glassets kant, da det kan variere i hældning efter hvilken type glas man bruger, og husk ikke at klippe det for åbent, hellere bare lave et snit til at starte med og så prøve til de sidder godt på netop dine glas.

Vi har til nytårsbordet valgt at bruge stellet Platinum fra Royal Copenhagen, rød- og hvidvins glassene er fra Holmegaard og hedder Fontaine Champagne glassene er fra IKEA. Sølvbestikket fra Georg Jensen hedder dobbeltriflet.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DIY Nytårs sjover.