5 tanker du bør gøre dig, når du vælger nyt toilet.

Mine 10 favoritter fra Kreative dage

Reklame

Jeg har været på kreative dage igår på åbningsdagen, hvor der kom mere end 7000 besøgende. Jeg er ret imponeret over  de mere end 250 udstillere trækker SÅ mange besøgende. Men efter mine besøg forstår jeg det fuldt ud. Der er udstillere der sælger hobbyartikler og der er udstillere, der sælger færdigvarer, som de selv har lavet…og så er der foredrag, kreative værksteder og masser af inspiration for sådan nogle DIY typer som os.

Jeg skulle egentlig vise mine 5 favoritter, men jeg syntes der er SÅ mange fine ting, at jeg laver en dobbelt op….altså

Mine 10 favoritter

Først vil jeg slå et slag for en bog….den er super cool, med sjove ting børn og voksne kan sy….bogen gennemgår nogle få tilgængelige materialer som f.eks. denim, viser hvordan du kan style dine produkter, når du har lavet dem til flotte insta venlige billeder osv. Jeg er VILD med den bog. Den hedder “Design med kant” og kan findes her.design-med-kant2-copy

designmedkant-copyEn anden jeg blev totalt forelsket i er SOLON handmade, hun laver tasker, punge og andet godt i kernelæder…og denne taske med en skøn stænk af retro er jeg vild med, den vil helt sikkert bare blive smukkere og smukkere jo mere den bliver brugt, det er den store fordel ved kernelæder- den ligesom lever sammen med én.

solon-copy

en anden jeg faldt over og blev helt betaget af er Pauline, som arbejder med de fineste applikationer på tøj i japanske metervarer under navnet Paulines Handwork. Jeg måtte lige stoppe hende og hendes assistent og tage et billed af nederdel og bluse med de fineste applikationer.

paulineshandwork

En anden som jeg syntes er værd at nævne er Gammelbro Camping, og så tænker du nok….hvad har det med krea ideer at gøre, og det gjorde jeg også….Men Gammelbro Camping har et kreaværksted der er åbent for besøgende og de som ikke bor på pladsen kan også komme og være krea sammen med andre mod et beskedent beløb. Nu har jeg ikke selv rejst på camping men jeg fik SÅ meget lyst til at prøve hvis jeg sådan kunne sidde og stor hygge med andre i deres kreaværksted på en regnvejrsdag. Og som de fortalte, så er der jo også hytter sådan et sted, hvis man som jeg ikke har campingvogn. Det vil jeg elske at prøve ! Super koncept !gammelbro-camping-1-copy

Så har jeg jo en forkærlighed for beton, jeg syntes ganske simpelt at det er et super materiale at arbejde med. Stærkt og lækkert rustikt. Hos Kreativ-beton har de alverdens forme til at støbe beton i. Jeg er HELT pjattet med denne type, så du kan lave dine egne trædesten…Uhhh…Jeg ser allerede en hel terrasse for mig…virkelig fint !kreativbeton-copy

Og skal det ikke være helt så groft, men mere over i den boho hippie agtige afdeling, så kunne jeg godt tænke mig en hel samling af disse lamper i forskellige størrelser i stuen…Jeg har altså en svaghed for flet…det er super pænt og et lækkert naturligt materiale. Hos Tempa kan du få alle mulige DIY sæt, så du selv kan få fingrene i det. Du kan også købe produkterne færdigflettede. Og udvalget er gigantisk…der var også noget ret fint 70’er inspireret julepynt i strå og finér, hvis man er til den slags. tempadesign

Et andet naturmateriale, som jeg også syntes er noget af det smukkeste, er horn. Og Hornvarefabrikken har også masser af fine produkter med på messen, jeg drømmer om skeer, smøreknive og fine hårspænder. Jeg elsker hvor forskellige horn kan ende ud i farve og mønstre…det er virkelig et materiale, hvor du får unikke produkter.hornvarefabrikken

Og skal der laves kogler til Jul, så har Husflid de fineste mønstrede papirstrimler…som du både kan flette den klassiske stjerne af, og så bruge resterne til denne type kogler, ret skøn idé. De har også deres klude “ragattack” lavet af gamle 70’er håndklæder med….og er man som jeg vild med upcycling er de et fantastisk eksempel.husflid-papir-copy

Og sidst men bestemt ikke mindst så har Fund og Krea en stand med skønne vintage syæsker, syborde og knapper…Altså de har også gamle kreabøger man kan savle over, og antikke japanske kimonoer, jo…det var en slikbutik, hold nu op en masse fine sager. Og jeg elsker tanken om at det du kreerer bliver unikt med en vintage knap, samtidigt med at du genbruger, det er lige i min ånd….Skøn butik !fundogdeko

Og så er det tydeligt at STRIK er hot, men jeg er jo ikke såååå tålmodig, så da jeg opdagede pinde nr. 45 hos Strikke-pinden der må jeg sige at det nok er noget for mig….der kan man da komme afsted i en fart, hvis ellers man kan bære de store pinde. Men jeg kunne altså virkelig godt se en plaid i sådan en grov strik….strikke-pinden-copy

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

2 comments

 • Lone Staal Dam-Olsen

  Spændende tips … jeg glæder mig især til og besøge messen i morgen og se standen “DESIGN MED KANT”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Hej Lone
   Det kan du godt glæde dig til, jeg syntes der var mange virkelig inspirerende stande.
   Venligst Lene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

5 tanker du bør gøre dig, når du vælger nyt toilet.