Malene Landgreen på Gl. Strand og i Nørgaard på strøget.

Finders Keepers favoritter.

Du kan stadig nå forbi Finders Keepers idag…Jeg var der igår med familien, og der var noget for alle. Du kan se hvem jeg havde glædet mig til at se her. og de levede alle 110% op til mine forventninger, men der kom en masse andre på listen over cool design, som jeg gerne ville pryde mit hjem med, hvis jeg havde 100 kvm. mere.;-).

slik laver mdf plader i mønstre og du kan selv lave dit eget personlige udfra nogle farver og geometriske former de arbejder med. Bordet på billedet er lavet af yogurtbægere. Alle deres materialer er lavet bæredygtigt og kan bestilles i præcis det mål du har behov for.

Slik Design Studio laver mdf plader i mønstre, og du kan selv lave dit eget personlige udfra nogle farver og geometriske former de arbejder med. Bordet på billedet er lavet af yogurtbægere. Alle deres materialer er lavet bæredygtigt og kan bestilles i præcis det mål du har behov for.

Kaktusserne på hver side af bordet er lavet af den farvede MDF. Dette materiale kommer af hovedsageligt fra rest træ og farverne er 100% organiske. Bordet er lavet af plastikbægere. De smelter endnu ikke materialet i Danmark, men det er deres plan på sigt, for at undgå for meget CO2 forurening ved transporten. Slik Design Studio kan altså levere helt unikke og miljøvenlige plader i de mål du lige præcis mangler….Jeg tænkte straks køkkenbordplade….men det er jo plastik så de kan ikke tåle høj varme…men hvis man ved det kan man jo lave en løsning til de varme ting.

 

Vicki Zoé unikke kunstværker i papirklip.

Vicki Zoé unikke kunstværker i papirklip.

Vicki Zoé arbejder med flere lag af papir klippet i de smukkeste mønstre. Alle mønstrene er inspireret af naturen. De fås i forskellige farvesammensætninger og så laver hun også lette og elegante uroér, der lader fantasien få frit spil…

poporcelain er skønne lidt farmor agtige smykker i porcelæn.

Poporcelain er skønne lidt “farmor-agtige” smykker i porcelæn. Og det skal forstås på den gode måde.

Poporcelain har de fineste smykker i porcelæn, ofte med blomster former, som jeg straks faldt for…meget delikate og ret unikke.

Alice Kaufmann laver smykker der skiller sig ud med deres rustikke formsprog.

Alice Kaufmann laver smykker der skiller sig ud med deres rustikke formsprog.

Jeg var ret vild med denne store ring håndlavet af Alice Kaufmann, der et noget smukt over at bevare de rustikke former en sten har, og denne ametyst er utrolig smuk, og så vil du aldrig finde to ens.

No 79 laver smykker af vintage perler fra 20érne indkøbt i Italien.

No 79 laver smykker af vintage perler fra 20érne indkøbt i Italien.

Virkelig delikate armbånd lavet af antikke glasperler fra Italien. No.79 ikke to er ens og farverne og de håndlavede perler skaber et helt andet liv end du vil finde med nye perler. Og idéen med at upcycle gamle smykker giver også rigtig god mening for Mona Lena Attia, der designer og laver smykkerne.

Lars Rank´s smukke urtepotter med underskål der bliver en skjult del af designet.

Lars Rank´s smukke urtepotter med underskål der bliver en skjult del af designet.

Lars Rank støber hans potter i porcelæn. Men for at få en rustik og mere keramisk overflade og struktur har han arbejdet med at udvikle porcelæn blandet med en grovere ler for at få det mere rustikke udtryk og den matte overflade. Potterne er en del af serien Stacked.

not just a bottle, er en ny type drikkedunk.

not just a bottle, er en ny type drikkedunk.

Not just a Bottle er en drikkedunk af bambus. Den har en inder-flaske i silikone, der kan tages ud og vaskes, og så kan den holde på både varme og kolde drikke. Bambus er et af de hurtigst voksende materialer, så man belaster miljøet mindst muligt ved at bruge dette i stedet for træ eller lignende materialer. De er alle forskellige og bliver produceret i Vietnam. Grundlæggerne af firmaet går meget op i bæredygtigheden af produktet og sørger også for at forholdene for arbejderne er iorden. En super fin drikke dunk i et smukt design.

Udenfor var stillet food trucks op og man kunne købe forskellige typer streetfood...

Udenfor var stillet food trucks op og man kunne købe forskellige typer streetfood…

Det var super populært og da vi blev sultne ved 13 tiden var der lange køer overalt…vejret og de fristende mad boder gjorde det til en perfekt måde at holde en lille pause mellem al shoppingen.

Jeg og pigerne fik en demonstration af Rammen Ramn.

Jeg og pigerne fik en demonstration af Rammen Ramn.  foto: Finders Keepers

Ramn er en af de mest geniale rammer jeg længe har set. Det er en ramme der kan rumme op til 50 stykker papirer. Det kan være ungernes tegninger eller dine udklip fra blade eller hvad du nu ynder at smække op på væggen. Der sidder nærmest en fjeder som gør, at du bare kan trykke rammen lidt ned og sætte en ny tegning ovenpå den gamle. Og er den nye i højformat, så sidder der også et beslag bagpå som gør at rammen på væggen kan drejes. Det er alt sammen meget gennemtænkt og en super god idé. Derfor er de også nomineret til designprisen Danish Design Award. Du kan gå ind og smide din stemme på dem her. Det har de fortjent !

et sjovt dyr til blomster fra Boas copenhagen

et sjovt dyr til blomster fra Bau Design.

Dette lille dyr til blomster kunne jeg ikke stå for…super fint i al sin enkelhed. Det kommer fra Bau Design.

Dette er igen bare et lille udsnit af hvad jeg syntes var super spændende…der var mange flere jeg kunne nævne, men tag selv forbi i dag der er åben kl. 11 -17.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Malene Landgreen på Gl. Strand og i Nørgaard på strøget.