Vinderen er fundet !!! Tilllyyyykkke !!!

Soft carpets makes it easy to get out of bed.

Reklame, skal jeg skrive i starten af dette indlæg….det betyder ikke, at jeg bliver betalt for at skrive hvad jeg skriver,..eller jeg bliver dikteret hvad der skal stå…det er helt på eget initativ, at jeg har lyst til at dele dette med jer…det betyder blot at Garant har været så søde at forære mig dette tæppe til mine mange stylinger…så jeg siger af hjertet TAK!

Så har jeg fået mit helt eget vamsede uld tæppe. Jeg har længe sendt de langlurvede tæpper lange blikke, for jeg kunne godt se for mig, at det pludselig blev meget lettere på en kold vintermorgen at sætte fødderne ud af sengen…og ned i det bløde lækre uld. Så jeg har flyttet en reol, ryddet lidt op og nu fået bakset tæppet på plads…og jeg ELSKER det…jeg elsker at sætter bare tæer i  den dybe luv. Det ER faktisk blevet lidt lettere, at få tæerne ud af den varme dyne om morgnen…

The new SIVANA carpet fra Garant designed by Emil Thorup.

The new SIVANA carpet fra Garant designed by Emil Thorup.

Garant har i samarbejde med Emil Thorup lavet 3 forskellige tæpper alle med inspiration fra de populærer tæpper Beni Ouarain, der har oplevet en vild popularitet for deres fine enkle mønstre, disse er dog produceret af berberstamme folkene i Atlasbjergene. Garants bliver produceret i Indien, også af 100 % uld og håndknyttet. Faktisk betyder SIVANA, som serien hedder netop “vævning med hånden” på hindi. Og det er netop sådan de bliver lavet. Håndknyttet i ren newzealandsk uld.

Til mønstrene har Emil Thorup hentet inspiration i de nordiske runer. Fra rune-alfabetet kommer tegnene Gebo, Inguz og Nautiz. Disse smukke runer danner grafisk inspiration for hvert tæppe. Farverne er holdt til den lyse bund og en grå danner mønstrene. Jeg har valgt tæppet Inguz, som betyder skaberglæde. Jeg har valgt det største (2 x 3 m), da det så kan ligge under sengen og gå ud på hver side.

The pattern of my carpet is Inguz, that meens "the joy of creating" I choose the big size 2 x 3 m so that it peeps out on each side of the bed...

The pattern of my carpet is Inguz, that meens “the joy of creating” I choose the big size 2 x 3 m so that it peeps out on each side of the bed…

Garant har med samarbejdet ønsket, at nå en bredere målgruppe, nemlig også design entusiasterne…dem der ønsker høj kvalitet og nyt design. Det kan Garant med deres mange års erfaring leverer. De har bare haft et lidt støvet image, men det har bestemt ikke været kvaliteten der har haltet, mere at deres designs ikke har markeret sig nok på interiør scenen…Det gør den nu !

My side of the bed...When the shelves had to go...I need the boxes, but I have to find a better solution, any ideas are welcome ;-).

My side of the bed…When the shelves had to go…I need the boxes, but I have to find a better solution, any ideas are welcome ;-).

Som I kan se har jeg lidt problemer med at finde plads til alt det, der var i reolen før…som midlertidig løsning køre jeg boxes…ikke helt holdbar løsning, så kom endelig med gode idéer….måske jeg skal investere i én til at wire cube fra Montana, den kan du iøvrigt se her, hvor jeg skriver om valget af sengborde. Sengen, sengetøj og sengetæppe er alt fra Jysk, og her kan du se hvordan du laver hovedgærdet. Plaiden med de store pomponer er fra Ilva.

Luna the kitten also loves the soft feeling of the carpet, so now I always where to find her.

Luna the kitten also loves the soft feeling of the carpet, so now I always know where to find her.

dsc_6219-2-copy

If you need a wish for christmas...the pot could be the perfect choice. It is from the danish ceramist Lars Rank and cost 550 d.kr.

If you need a wish for christmas…the pot could be the perfect choice. It is from the danish ceramist Lars Rank and cost 550 d.kr.

Ja, så har jeg sat potten fra Lars Rank keramik på min mands sengebord, da jeg syntes den er SÅ fin og ret maskulin…den koster 550kr. måske et godt ønske til jul…du kan læse meget mere om Lars Rank keramik her.

the three models of the SIVANA collection made for Garant by Emil Thorup..

The three models of the SIVANA collection made for Garant by Emil Thorup.

Her kan du se alle tre modeller fra venstre INGUZ – er et rombeformet tegn, der betyder ’skaberevne’. Tæppet er rektangulært, og runen er fordelt i et roligt og næsten symmetrisk mønster på tæppets baggrund.

I midten ser du GEBO – tegnet er et X, der i runealfabetet betyder ’gave’ – selve tæppet er i modsætning til resten af serien ottekantet, og x’et danner et ternet mønster på den varmhvide luv.

Og yderst til højre ser du NAUTIZ – betyder ’hjælp i nøden’. Tegnet ligner et x, der står på det ene ben. Tæppet er rektangulært, og mønstret er asymmetrisk fordelt over tæppets flade.

Kan varmt anbefale at ønske sig sådan et tæppe….endnu en god julegave idé.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vinderen er fundet !!! Tilllyyyykkke !!!