En RED HOT BEETROOT cocktail

Forkæl digselv- YOU’RE WORTH IT !!

YOU’RE WORTH IT !

Nå…jo, hvad var det de sagde i reklamen…”because I’m worth it !” Og det er du !…du skal huske digselv i hverdagens tummerrum mellem jobs, børn og praktiske gøremål…Ta’ en velfortjent PAUSE, hvor det kun handler om dig og dit velbefindende. Det gjorde jeg for 3 uger siden…midt mellem messerejser og arbejdsopgaver…tog jeg en PAUSE, hvor jeg fik den helt store ansigtsbehandling “Le grand classique” hos relabeauty på Østerbro. Her bruger de produkter fra Yon-ka Paris. Men jeg vil bare opfordre til at DU også husker digselv og giver  digselv en pause i hverdagen.

At Relabeauty you get only the best of nature.

At Relabeauty you get only the best of nature.

Yon-ka Paris- den duftende forkælelse for huden

Yon-ka Paris…er grundlagt i 1954 og de var poineer indenfor plantearomatiske behandlinger. De giver din hud de allerbedste og mest værdifulde dele fra planterne. Som f.eks. de æteriske olier, vitaminer og frugtsyrer. Når man får en behandling med disse ingredienser bliver huden naturligt fugtet, og duftene er helt berusende skønne.  Yon-ka Paris arbejder med 5 æteriske olier fra disse planter: lavendel, geranium (Den vi har i vindueskarmen og i daglig tale kalder duftpelargonier), rosmarin, cypres og timian. Sammen øger de effektiviteten af de naturlige aktive ingredienser fra planterne .

Alle produkter er gennemtestede og de bliver brugt af mere end 5000 behandlingseksperter i Frankrig og resten af verden. Når man som kunde i netop én af deres saloner kommer ind, bliver alt individuelt tilpasset din hud og alder.

The products from Yonka Paris is beeing sold from the clinic and they are all made on essential oils. And the relaxing smell of lavender when you put the products on your skin is really fantastic.

The products from Yonka Paris is beeing sold from the clinic and they are all made on essential oils. And the relaxing smell of lavender when you put the products on your skin is really fantastic.

Relabeauty

Klinikken på Østerbro er ejet af Paivi Toivio, der er fra Finland, men er flyttet til København, da hun fandt kærligheden her. Og stedet emmer af kærlighed….man føler sig straks meget velkommen og hjemme. Når man kommer ind sætter man skoene og bliver straks tilbudt en kop te. Stemningen er afslappet og Paivi fortæller hvad der skal ske. Samtalen foregår på engelsk, men det er for mig ikke noget problem. Der bliver talt om løst og fast….til behandlingen går igang, og afrensning, rensning og ansigtsmassage sender én i en helt anden verden…nærmest op på en lille sky, hvor jeg godt lige nu gad ligge igen, for det var en meget behagelig fornemmelse.

Det kan virkelig anbefales at tage en tur ned forbi og forkæl digselv, eller hvis du har en veninde der skal forkæles, så er det altså den ultimative gave.

The atmosphere at relabeauty is relaxed and you get surrounded by natures elements. at relabeauty is relaxed and you get surrounded by natures elements.

The atmosphere at relabeauty is relaxed and you get surrounded by natures elements. at relabeauty is relaxed and you get surrounded by natures elements.

The room that meets you are in a calm nordic style.

The room that meets you are in a calm nordic style.

The facade does not make the big impression, but don't let that scare you, because the warmth and wellness you feel when you get in there is fantastic.

The facade does not make the big impression, but don’t let that scare you, because the warmth and wellness you feel when you get in there is fantastic.

LÆS OGSÅ :

Vil du også helst forkæle din hud med naturlige produkter så læs også disse indlæg.

Getting ready for TV

Øko produkter i min toilettaske

5 Øko  produkter

Hvad gør du for digselv, når du skal forkæles…køber du blomster, nye sko eller har du én helt anden passion…så lad mig endelig vide den…for så vil jeg også prøve det af…vi skal forkæle osselv !!!

Det blev dagens sidste ord….VI SKAL FORKÆLE OSSELV ! GOD WEEKEND !

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

2 comments

 • Et langt skumbad og et glas champagne på en hverdag. Det er selvforkælelse 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Ja…Det lyder bestemt også som noget af det der kan gøre hverda gen lidt sjovere…og noget af det jeg også selv der elsker at gøre…rigtig god søndag! Kh Lene

   Siden  ·  Svar på kommentar

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En RED HOT BEETROOT cocktail