Ny miljøvenlig makeover af toilettet.

Det flyvende tæppe…fra Sverige

Unikke kelim tæpper.

Jeg har noget med kelim tæpper,,,da jeg faldt over dette var jeg ikke itvivl om, at det ville passe perfekt under vores spisebord. Farverne, mønstret og så var prisen også rimmelig. Det er jo hele 3 gode grunde til at købe det. Jeg fandt det hos Kilands.dk, som har ALT indenfor tæpper…så det er et af de steder, det er svært ikke at lade sig friste.

My new kelim carpet fra Kilands.dk in my diningroom.

My new kelim carpet fra Kilands.dk in my diningroom.

The carpet has a tight weaving that makes is suitable for the diningroom.

The carpet has a tight weaving that makes is suitable for the diningroom.

Mønstermix.

Jeg ved med den nordiske minimalisme, der hersker herhjemme, er der nok nogen der vil mene, at både mønstret bordplade og gulvtæppe er lige vel meget….,men jeg kan lide det ! Jeg syntes de naturlige farver i bordpladen (som jeg tror er agat/marmor) passer fantastisk til tæppet, som er ret farvestrålende, men uden at blive hysterisk. Der er sådan lidt Missoni mønster over det, uden at blive en copycat. Jeg er faktisk ret pjattet med det, som I nok fornemmer. Og jeg kan kun sige, at kommer man først til at sidde og kigge deres tæpper hos Kilands, så er det svært ikke at ende med noget i kurven.

A corner of our tabletop made of a very beautiful brown marble matches the colours in the kelim carpets perfect.

A corner of our tabletop made of a very beautiful brown marble matches the colours in the kelim carpets perfect.

En stærk tendens i boligtrenden.

Er netop flere tekstiler i boligen. Det viser sig i form af flere tæpper på gulvene, lange gardiner og bløde puder i sofaerne. Det er som om de bare gulve er væk til fordel for lækre bløde tæpper. Og det er alt fra velourtæpper til denne type kelim, som jeg tror kommer til at afløse de marrokanske langlurvede tæpper. De er jo stadig helt fantastiske, men f.eks. under et spisebord er den slags jo et NO-GO. Her egner kelimen med den tætte vævning sig perfekt, så der ikke kommer til at lægge madrester gemt nogen steder.

Læs også :

Dette er hvad jeg sagde om tendenserne for knap et år siden…og der har jeg også fokus på det håndlavede og unika ting. Og det er jo lige præcis hvad et kelim tæppe er – Håndlavet og Unikt de-nyeste-boligtrends-2018-2019

Det er ikke det eneste sted hvor jeg har fået tæppe i min bolig, se også hvordan denne bløde bandit hjælper mig ud af sengen om morgnen. soft-carpets-makes-it-easy-to-get-out-of-bed

All the handmade details in this room compliments each other so very well.

All the handmade details in this room compliment each other so very well.

Du får hvad du ser – hurtigt.

Jeg har altid lidt betænkeligheder ved, at bestille denne slags på nettet….der er noget med, at jeg godt kan lide at have tekstilerne i hænderne inden jeg køber, man kan blive så skuffet. Men jeg må indrømme, at jeg blev meget positivt overrasket, da pakken fra Kilands.dk kom. Dels kom der en fin seddel med, hvor der stod en lille sød besked. Samt bagpå beskrivelse af hvordan man returnere, hvis varen ikke lever op til dine forventninger. Det er jo den slags små ting, der gør det lidt hyggeligere at få en pakke. Derudover er det jo et super lækkert tæppe jeg fik ind ad døren. Kvaliteten er i top og det er et lækkert tykt og tætvævet tæppe, jeg har modtaget.

A small thank you note from the carpet shop Kilands.dk makes it even more pleasent to open the parcel.

A small thank you note from the carpet shop Kilands.dk makes it even more pleasent to open the parcel.

I love the natureal vibe there is in my diningroom.

I love the natureal vibe there is in my diningroom.

Før og efter.

Det er jo ikke en stor ting at skifte tæppe, men alligevel syntes jeg at det har givet spisestuen et helt andet look…og det er seriøst ikke andet jeg har gjort…Hvad syntes du ? er det ikke imponerende, hvor lidt der skal til før at man føler, at det er et helt andet rum.

Before and after - the new kelim carpet from Kilands.dk

Before and after – the new kelim carpet from Kilands.dk

Me all happy and excited about the new look.

Me – all happy and excited about the new look under my diningtable. The carpet works wonders, I think !.

Fakta om Kilands.

Kilands Mattor blev grundlagt i Sverige i 1969, og idag er det trejde generation, der kører virksomheden. De har i Sverige det største sortiment af tæpper både online og i deres 1000 kvm store butik butik i Jönköping, Sverige. Der har de også deres lager, hvorfra de dagligt sender store og små tæpper til Danmark, Sverige og England.

Selv om det er en gammel virksomhed, arbejder de løbende på at udvikle forretningen, så den matcher nutidens krav. Og pga. de store indkøb de kan lave, har de mulighed for at holde priserne attraktive. Så kig forbi Kilands.dk på nettet næste gang, du overvejer at købe et nyt tæppe.

Yes, no blogpost without Luna....she is no longer a kitten, but she still likes to sneak in when I do the photoshoots.

Yes, no blogpost without Luna….she is no longer a kitten, but she still likes to sneak in when I do the photoshoots.

Dette indlæg er lavet i samarbejde med Kilands.dk. Alle ord og meninger er mine egne, men uden deres støtte og opbakning, vil det ikke være muligt at drive bloggen.

Følg Peekaboodesign her 
Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ny miljøvenlig makeover af toilettet.