Design gaver med omtanke...Klejn&Strup

Nytårsforsæt og status på året der gik…

Jeg er normalt ikke den store tilhænger af nytårsforsæt, men der er nu et par ting der godt kan gøres bedre i 2019. Og det er ikke fordi 2018 har været et dårligt år, nærmest tværtimod, men jeg syntes dog at der er ting jeg har lært, der gør mig mere bevidst om hvilken indvirkning mine handlinger har på mine omgivelser.

Det var dybt, ikk’ ?

Me here in december 2018.

Me here in december 2018.

Miljø og genbrug – må der gøres endnu mere ved i 2019.

Jeg er blevet meget mere bevidst om – hvor udfordret miljøet er, sådan helt generelt….Vi er heldigvis alle sammen blevet meget mere opmærksomme, og affaldssortere som gale…og det er godt, men er det nok? Mit største nytårsforsæt må helt klart være at forbruge mindre, og genbruge endnu mere….(og det skal siges at jeg genbruger RIGTIG meget….kom det fra hendes der ikke kan smide ting ud der fungerer…;-))

Klassikere- dem vi nok alle kender.

Der er også klassikeren, i det kommende år skal jeg tabe mindst 5 kg. Og det er sat så lavt, fordi så burde det være realistisk….det er nemlig også en af fælderne ved Nytårsforsæt, at man får sat urealistiske mål, og så bliver skuffet over egen formåen. Så hvis jeg skriver 5 kg, tror jeg på at det kan lade sig gøre….måske en ugentlig dag kun på juice…det ville også være lækkert og sundt.

Og når vi er ved de klassiske, så skal jeg også være lidt bedre til at komme ud af starthullerne, og løbe lidt mere…det er ikke fordi jeg skal løbe længere, jeg skal bare have en mere fast rutine så jeg kommer afsted 2-3 gange om ugen, også i de perioder hvor jeg har travlt…for der går det som regel galt og jeg ender med at bruge undskyldningen, at jeg ikke har tid. Men jeg ved jo egentlig godt, at det giver mig mere energi, så det i sidste ende ville være en fordel at prioritere det.

Bloggen og dens fremtid.

På bloggen er der sket en del i år…jeg er super taknemmelig over alle jer der følger med i alle mine forskellige projekter og jer der flittigt kommenterer….det er virkelig motiverende, når man kan mærke jer i den anden ende. Og så alle de samarbejdspartnere der bakker op om bloggen, og giver mig muligheden for at fokuserer endnu mere på den. Det er jeg ovenud glad for…så TAK. Så i 2019 lover jeg fortsat at gøre mit yderste for at give jer endnu mere kreativ inspiration….både i form af stylinger, diy projekter, mad, bæredygtige projekter og så kunne jeg godt tænke mig at rejse lidt mere og fortælle om mine rejser….men det er svært at nå det hele.

Mit år – helt personligt.

På det personlige plan har jeg været udfordret og er det stadig lidt. Men det vil jeg ikke gå i dybden med, men det er helt klart også noget der skal gøres noget ved i 2019. Så et nytårsforsæt kunne også være mere ”metime” mere selvforkælelse mere nærvær og meget mere fokus på dem, der virkelig betyder noget og som står der, når man har haft behov for det. For de har virkelig vist sig i 2018. Hold nu op der er nogen stykker, der har måtte lægge ører til meget….og de er sku’ værd at huske….så TAK. Uden at blive for sentimental, så føler jeg at jeg har mødt nogen mennesker i det seneste par år, som jeg tror kommer til at betyde meget for mig fremover……. På den måde har jeg været rigtig heldig, det er både i blogger verdnen og i mit andet job som stylist, at jeg er heldig at møde folk. Det er kollegaer jeg beundre for deres faglige evner, men som ud over det besidder en dybde, der når meget længere end de smukke billeder de kan skabe. Måske der er en mening med det hele alligevel og vi møder dem vi skal gennem livet, og på de tidspunkter hvor vi har behovet for deres indspark…sådan vælger jeg at tro det er. Så kan jeg slutte min dybe start med en endnu dybere slutning på status og nytårsforsæt…

Hvad går du og drømmer om at der skal ske i 2019 og har du valgt at kalde det for nytårsforsæt eller lader du det blive ved noget du drømmer om og holder for dig selv….? Jeg kan jo faktisk godt røbe at jeg også har det sådan at når nu jeg har skrevet det her, er det lidt ligesom at sige det højt, for nu kan jeg lettere blive holdt op på det…og jeg risikere at nogen af jer måske spørger til det i l’bet af året…..såååå…. det forpligter, men det er så også meningen.

Det var dagens "update" herfra, håber det gav dig ny inspiration, viden eller bare et smil på læben....Så er jeg glad !, Husk at du kan følge mig på Facebook, bloglovin', Pinterest, Instagram og LinkedIn...så bliver du løbende opdateret. og hov...jeg har da også lavet en youtube kanal med små DIY videoer... Jeg bliver SÅ glad hvis du følger med på rejsen... Venligste hilsner Lene Nissen / Peekaboo design

No comments yet

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Leave a comment

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Design gaver med omtanke...Klejn&Strup